Kuşum Aydın... "ÇOCUK YAPMAK KOLAY, ÖNEMLİ OLAN İYİ EVLAT YETİŞTİRMEK" !..

Kuşum Aydın... "ÇOCUK YAPMAK KOLAY, ÖNEMLİ OLAN İYİ EVLAT YETİŞTİRMEK" !..

Ekranların sevilen programı `Her Şey Dahil`e konuk olan Kuşum Aydın, programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu...

Ekranların sevilen programı 'Her Şey Dahil' Çağla Şikel ve Alişan'ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Programın bugünkü konukları arasında sevilen sanatçı Kuşum Aydın ve Ankaralı Yasemin vardı. Kuşum Aydın, Her Şey Dahil'e çok özel açıklamalar yaptı.

"BOŞANDIM, 1,5 YIL OLDU"...

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan Her Şey Dahil, izleyicileri ekran başına kilitledi.

Çağla Şikel ve Alişan'ın keyifli sohbeti ve birbirinden çarpıcı konuklarıyla ekrana geldiği Her Şey Dahil'de Kuşum Aydın samimi açıklamalarda bulundu.

"Boşandım, maalesef. Güzel günler yaşandı, epey uzun bir süre. Nerdeyse 5 yıla yakın evli kaldık. Ondan sonra bitti ama hala arkadaşız" diyerek yeni bir hayat ve çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

"ÇOCUĞU MEYDANA GETİRMEK KOLAY AMA, O ÇOCUĞU İYİ BİR EVLAT HALİNE GETİRMEK ZOR"...

Çocuk sahibi olmak istediğini ve ailesinin bu konuda baskı yaptığını söyleyen sevilen sanatçı Kuşum Aydın "Yalnız yaşıyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum. Çocuğu meydana getirmek kolay ama o çocuğu iyi bir evlat haline getirmek zor." diyerek evliliğe ve çocuğa bakışını anlattı.

Çocukları çok sevdiğini ve iyi anlaştığını belirten Kuşum Aydın Her Şey Dahil'e samimi açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.