Kuzgun... KUZGUN'UN ATEŞLE İMTİHANI!

Kuzgun... KUZGUN'UN ATEŞLE İMTİHANI!

Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Kuzgun’ 2. bölümüyle 20 Şubat Çarşamba saat 20.00’de Star TV’de ...

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’un 2. ve yeni bölümünün konusu şöyle;

Dila, Kuzgun’u eve geçirdikten sonra karşısında ansızın Meryem’i bulur. Meryem, yıllarca içinde biriktirdiği duygularıyla Dila’yla sarsıcı bir yüzleşme yaşar.

Kuzgun’a karşı kendisini suçlu ve borçlu hisseden, geçen onca zamana karşı vicdan azabı hiç dinmeyen Dila, Kuzgun’un geri dönüşüyle hayatında yeni bir dönem aralar.

Dila, Kuzgun’un geçmişine dair bilgi sahibi oldukça kalbindeki yara daha derinleşir. Dila’nın Kuzgun’a atacağı adımlar, Kuzgun’un içinde farklı yankılar bulacaktır.

Meryem’le Kuzgun yıllar sonra ilk kez karşılaşırlar. Bu anlarda her ikisi için de zaman duracak ve anne-oğul ilk kez yüz yüze gelecektir.

Rıfat’ın mallarının gizli olduğu depolardan biri kundaklanır. Kuzgun depoyu ateşe vereni yakaladığında hayatının şokunu yaşayacaktır.

Kuzgun depoyu yaktıran kişinin ismini öğrendiğinde yeni planını kurar. Rıfat’ın düşmanına doğru adım adım iz sürer.

Diğer yanda Rıfat, Ali’yi Dila’ya saldıranları bulması için Nevşehir’e gönderir. Ali’nin Kesik’in ve Kuzgun’un isimlerine ulaşması an meselesidir.

Ağabeyinin Nevşehir’e gidişinin altında Kuzgun’a dair şüpheler yattığını fark eden Dila, bütün inancıyla Kuzgun’u korumak için siper olacaktır.

Rıfat, Kuzgun’u şoförü olarak işe alır ama Kuzgun’un yapmayı düşündüğü iş bu değildir. Bunu da Rıfat’a açık açık söyler.

Rıfat, Kuzgun’a kendisini ispat etmesi için bir görev verir. Bu öylesine can yakacak bir iştir ki, Kuzgun her ne kadar hayatta tek tabanca olduğunu söylese de, bilmeden bir kurban vermesi gerekecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.