Lactone - Fashiontv… DEV ORTAKLIK; GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYORLAR

Lactone - Fashiontv… DEV ORTAKLIK; GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYORLAR

Dünyanın ünlü iki lider markası Lactone ve Fashion TV Türkiye’de önemli bir projede işbirliği yaparak dev bir proje için bir araya geldiler. Lactone kozmetik yönetim kurulu başkanı Ali Osman Akat, Michael Adam’ın sahibi olduğu dünyaca ünlü moda kanalı fashiontv ile büyük bir ortaklığa imza atarak işbirliği kapsamında birlikte inovatif kozmetik ürünleri üretecek.

 

 

Yapılan sözleşmenin imzasının ardından, kozmetik ürünlerinin Ar-Ge tasarımları tamamlandığı ve ürünlerin çok yakında satışa sunulacağı belirtildi.

Kısa bir süre önce düzenlenen “14. fashiontv Moda Ödülleri” gecesinde “Kozmetikte Küresel Başarı ve İnovasyon Ödülü”nü Selen Görgüzel’in elinden alan Ali Osman Akat ödül töreninde yaptığı konuşmada Ar-Ge'nin önemine vurgu yaparak, “Bu ortaklık sayesinde kozmetikte koku, parfüm, oda kokuları, kremler, şampuanlar, kişisel kozmetik ürünleri ve cilt ürünleri başta olmak üzere yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturacağız” dedi.

DÜNYA ÇAPINDA ÖNEMLİ BİR SATIŞ GRAFİĞİ YAKALAMAYI HEDEFLİYOR…

Yapılan tüm ürünler özel Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilmiş olup, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. İnsan ve çevre dostu, tüm sağlık kurallarına uygun olarak üretilmiştir. Amerikan, Türk ve Avrupa sağlık kozmetik kurallarına tam uyum sağlanmıştır.

Ürünler 70 yılı aşkın tecrübeler, uluslararası makaleler ve fashiontv’nin moda ve marka dünyasındaki öncülüğü ile desteklenerek üretilmiştir. Hassasiyet ve lüks bir ürünü ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunmayı hedeflemektedir. Lactone kozmetik ve fashiontv'nin bu heyecan verici iş birliği, ulusal üretimle dünya çapında önemli satış grafiklerine ulaşmayı hedefliyor. Bu ürünler, 70 yılı aşkın tecrübe, uluslararası makaleler ve moda dünyasında öncü olmanın getirdiği hassasiyetle üretilecek ve lüks bir ürünü ulaşılabilir fiyatlarla sunacak. Yakında piyasaya sunulacak ürünlerin tüketicilerin büyük ilgisini çekeceği ifade edildi.

FASHİONTV VE DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER…

fashiontv, birçok ünlü ismi ve markayı dünya sahnesine kazandırmış bir liderdir. fashiontv’nin ünlü yaptığı isimler arasında Naomi Campbell, Adriana Lima, Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Heidi Klum, Tyra Banks, Kate Moss, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Bella Hadid, Joan Smalls, Coco Rocha, Chanel Iman, Liu Wen ve Daria Werbowy gibi süper modeller bulunmaktadır. Bu modeller, markaların küresel tanıtımında ve ürünlerin tüketicilerle buluşmasında önemli rol oynayacak. fashiontv'nin işbirliği yaptığı ve ünlü yaptığı markalar arasında Louis Vuitton, Chanel, Dior, Gucci, Versace, Prada, Balenciaga, Burberry, Ralph Lauren, Calvin Klein ve Victoria’s Secret gibi dünya devleri yer alıyor. Bu markalar, sektördeki yenilikçi yaklaşımları ve trend belirleyici özellikleriyle biliniyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.