Lance Reddick... ABD'Lİ USTA AKTÖR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Lance Reddick... ABD'Lİ USTA AKTÖR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

ABD'li oyuncu Lance Reddick 60 yaşında yaşamını yitirdi. Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.

Cuma sabahı saat 9:30 civarında Studio City’deki evinde bulunan ünlü aktörün ölüm nedeni henüz belirsizliğini koruyor ancak çeşitli kaynaklar bunun doğal bir ölüm olduğunu açıkladı.

1962 yılında Baltimore’da doğup büyüyen Reddick, Rochester Üniversitesi’nin müzik bölümünden mezun oldu.

60 yaşında yaşama veda eden ünlü aktör, “Fringe”, “Lost” ve “The Wire” gibi popüler televizyon dizilerindeki rollerinin yanı sıra, “John Wick” serisinde canlandırdığı “Charon” karakteriyle de tanınıyordu.

Lance Reddick, kendi memleketi olan Baltimore'da çekilen, HBO’nun gelmiş geçmiş en başarılı dizi projelerinden sayılan 'The Wire' dizisinde polis şefi Cedric Daniels olarak ilk büyük ekran rolünü oynamıştı.

2002’de başlayıp 5 sezon devam eden başarılı dizinin ardından bu kez de sevilen bilim kurgu dizisi Fringe’de bu kez de bir başka kanun görevlisi Philip Broyles karakterini oynadı ve dünyaca tanınan bir aktör haline geldi.

Lance Reddick’in en çok tanındığı ve sevildiği rolüyse John Wick film sersinde canlandırdığı, filmin baş kahramanı John Wick’e her zaman destek çıkan otel müdürü Charon’du. Serinin tamamında rol alan Lance Reddick, ülkemizde 22 Mart, ABD ve tüm dünyada 24 Mart’ta gösterime girecek olan serinin son filmi John Wick 4’te de başrolde oynamıştı.

Klasik piyano eğitimi alan ve Rochester Üniversitesi Eastman Müzik Okulu'ndan klasik kompozisyon lisans derecesi alan ünlü aktör daha sonra oyunculuğa yönelmişti.

Ancak müzikten de kopmayan Reddick 2007’de bir caz albümü yayınlamıştı.

John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti

Uzun boylu, traşlı kafası, heybetli görüntüsü ve etkileyici sesiyle otorite figürlerini büyük bir başarıyla canlandıran Lance Reddick, son filmi John Wick 4 vizyona girmeden günler önce ölerek hayranlarını yasa boğdu.

Reddick’in filmin önceki gün yapılan galasına da katılmamış olması dikkat çekti.

Reddick, 2011'de evlendiği karısı Stephanie Reddick ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu.

Usta aktör hayatını kaybetmeden sadece bir gün önce Instagram hesabından çok sevdiği dört köpeğiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.