'Leblebi Tozu'...DÜNYACA ÜNLÜ SES SİSTEMİ İLE TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATACAK!..

'Leblebi Tozu'...DÜNYACA ÜNLÜ SES SİSTEMİ İLE TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATACAK!..

25 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak olan Leblebi Tozu filmi, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Cengiz Okuyucu, Ferdi Kurtuldu ve Erdal Cindoruk’un yer aldığı 25 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak olan Leblebi Tozu filmi, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Leblebi Tozu, gişe rekortmeni bir çok yabancı film gibi en son ses teknolojosi olan Dolby Atmos'u kullanan ilk komedi filmi olacak.

 25 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak olan Leblebi Tozu filmi Türkiye’de bir ilke imza atacak. 

Başrollerinde Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Cengiz Okuyucu, Ferdi Kurtuldu ve Erdal Cindoruk’un yer aldığı filmin ses miksajı en son ses teknolojisi olan Dolby Atmos kullanılarak yapılacak.

Merakla beklenen  film, kendi alanında lider Dolby firmasının gelişmiş ses sistemi olan Dolby Atmos ‘un kullanıldığı  ilk Türk komedi filmi olacak.

Star Wars’un son serisi , Gravity, Batman ve Superman gibi dünyaca ünlü filmlerde kullanılan bu eşsiz ses deneyimi, alışılageldik sistemlerin haricinde tavana da yerleştirilen surround ve bas frekans hoparlörleri sayesinde izleyiciyi tamamen filmin  içine alıyor.

Türkiye için henüz yeni bir teknoloji olan ve komedi filmleri arasında ilk defa kullanılan sistem,  Leblebi Tozu ile sinemaseverlere  kusursuz bir deneyim  yaşatacak.​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.