Leke... ARDA'NIN CEM'E ÖFKESİ!

Leke... ARDA'NIN CEM'E ÖFKESİ!

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" 2. bölümüyle 23 Nisan Salı günü saat 20.00'de Kanal D ekranında...

Şirin, Yasemin'in teknede olduğunu Serpil'den öğrenir. Karakola gidip Yasemin'i kurtarmak istese de karşısında Meto'yu bulur, başarılı olamaz.

Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs'ı arar ama ulaşamaz. Arda'yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur.

Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

Birkan, Yasemin'i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat'ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat'a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir?

Arda artık annesi Belkıs'la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda'nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin'i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir? 

Leke dizisinin Yasemin'i Melis Sezen: "Böyle bir rol gelir diye işaret dilini önceden öğrenmiştim"

Kanal D’nin, yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yeni dizisi "Leke"de Melis Sezen ve kardeşini canlandıran Kerim Tuna Kaba’nın işaret dilini kusursuz kullanmaları dikkat çekti.

leke_melissezen-001.jpg

Dizide,  işitme engelli kardeşine hayatını adayan Yasemin'i canlandıran Melis Sezen, yayınlanan ilk bölümle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Kardeşi Murat'la kurduğu özel bağ ile ekran başındakilerin gönlünü fetheden Sezen'in işaret dilini öğrenme süreci ile ilgili ilginç hikayesi ortaya çıktı.

Medya ve Görsel Sanatlar 3. sınıf öğrencisi olan Melis Sezen, henüz Leke dizisinde rol alacağı belli değilken, bir yıl önce okulunda kendi isteği üzerine işaret dili dersi aldığını söylüyor.

"İşaret Dili Kullanmam Gerektiğini Öğrenince Havalara Uçtum "

Melis Sezen bu süreci şöyle anlatıyor; "Okulumda geçen dönem seçmeli olarak  işaret dili dersi başlamıştı. 

O dünyayı tanımak, iletişim halinde olmak için bu dersi almayı istemiştim ama sınıf dolu olduğu için kapanmıştı.

Ben de hocamla görüşerek bir yandan oyunculuk yaptığımı, işaret diline özel ilgim olduğunu, ‘bir gün karşıma böyle bir rol gelir, ben de işaret dilini kullanabilirim’ demiştim ve hocamı ikna etmiştim.

Bir dönem boyunca işaret dili eğitimi aldım. Sonrasında bu proje geldi ve rolü okuyunca  Yasemin'i çok sevdim, işaret dili kullanmam gerektiğini öğrenince havalara uçtum. Çok mutlu olmuştum. Evrene göndermişim."

LEKE'DEN SEZEN AKSU'LU DİKKAT ÇEKEN TANITIM!

Kanal D’nin, yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı dizisi "Leke"nin Sezen Aksu'nun "Küçüğüm" şarkısı eşliğinde ekrana gelen duygusal tanıtımı beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.