Leke... CEM VE YASEMİN AŞK SARHOŞU!

Leke... CEM VE YASEMİN AŞK SARHOŞU!

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" 4. bölümüyle 7 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Kanal D ekranında...

Cem ve Yasemin aşk sarhoşudur. Cem, Yasemin'i kulübe davet eder ona bir sürprizi vardır.

Aynı kulübe gelen Arda, Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıdığını hatırlar.Arda, Cem’e Yasemin’i tanıdığını söyleyecek mi?

Şirin'in dayak yemiş halini gören Yasemin çok üzülür fakat ona yardım edemeden Şirin ortadan kaybolur. Yasemin her şeyden habersiz Birkan'ı, Şirin'i bulması için arar. Yasemin Şirin’e ulaşabilecek mi?

Hakan Müdür, Birkan'dan Yasemin'in ifadesini ister. Yasemin'e takıntısı gittikçe artan Birkan, Serpil'i de devreye sokarak akıl almaz bir plan yapar. Birkan’ın planı Yasemin’i kurtarabilecek mi?

Cem, Yasemin ve Murat'ı Ekber'e kahvaltıya götürür. Kahvaltı çıkışında Mehmet, Cem ve Yasemin'i bir arada gördüğüne inanamaz. Mehmet öğrendiği bu gerçekle ne yapacak?

Murat, çocuk yetiştirme yurdundan, sevgi evine nakil olur. Nevin'den ayrılan Murat, kendisini yapayalnız hisseder. Cem; Murat'a çok üzülen Yasemin' e ameliyat için yardım etmek istediğini söyler. Yasemin bu teklifi kabul edecek mi?

Ceo yarışında Cem'i egale etmek isteyen Mehmet, Yasemin'i de kullanarak bir oyun kurar. Yasemin, Cem'den habersiz toplantı için gittiği otelde Her Fischer'la yalnız kalır. Yasemin’i bekleyen tehlike nedir?

“Leke”de Kolpa sürprizi!

leke_kolpa.jpg

Kanal D’nin yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı dizisi “Leke”, yeni bölümünde sevilen müzik grubu ‘Kolpa’yı ağırlıyor.

Dizinin bu haftaki bölümünde adeta aşk sarhoşu olan Cem (Burak Sevinç), Yasemin’e (Melis Sezen) sevdiği müzik grubu Kolpa ile büyük bir sürpriz yapacak.

Kolpa’nın konserine gidecek olan aşıklar, grubun sevilen şarkısı “Gurur Benim Neyime” ile romantik dakikalar yaşayacak. Leke’de taze aşıkların büyüleyici aşk sahneleri büyük beğeni toplayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.