Leke...ROMANTİK GECE!

Leke...ROMANTİK GECE!

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" 6. bölümüyle 21 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Kanal D ekranında...

Salı akşamlarının sevilen dizisi “Leke”de bu hafta yetenekli oyuncu Burak Sevinç, Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı “Çocuklar Gibi”yi seslendirerek ekran başındakileri mest edecek.

Kanal D’nin yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Leke” dizisinde Cem karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Burak Sevinç, “Çocuklar Gibi” şarkısını çaldığı gitar eşliğinde seslendirecek.

Yeni bölüme romantik gece damga vuracak!

Arda’nın açılış davetinde büyük karşılaşma gerçekleşir. Arda, Yasemin’e Cem’in yanında tekne gecesinden tanıştıklarını söyler. Bu sırada şirkete mali şube baskın yapar. Arda her şeyi Cem’e anlatacak mı?

Arda karakolda ifade verir. Cem kardeşine destek olur.  Arda annesi Belkıs’ın gerçek yüzünü öğrenecek mi?

Yaşananlar Yasemin’i üzer ve Cem’e her şeyi anlatmaya karar verir. Cem ve Yasemin romantik bir akşam yemeği yerler. Yasemin, Cem’e tekne baskını gecesini anlatabilecek mi?

Hastanede olan Oktay, yerine vekil genel müdür olarak Cem’i atar. Mehmet çılgına döner. Yenik düşen Mehmet bu kez büyük oynamaya karar verir. Mehmet’in yeni planı ne olacak?

Serpil’in ofisine böcek yerleştiren Birkan, ablasının Meto’yla yaptığı konuşmayı duyar. Birkan öğrendiklerini kullanarak Serpil’den Yasemin’in evine girebilmek için akıl almaz bir istekte bulunur. Serpil, Birkan’ın isteğini kabul edecek mi?

Arda, Yasemin’in evinde beklenmeyen bir şekilde ziyaret eder. Bu ziyarette yaşanacaklarla artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.  

“Leke”de yönetmen değişikliği!

Salı akşamlarına güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla damga vuran Leke’nin yönetmeni değişti.

İlk bölümden itibaren Metin Balekoğlu’nun yönettiği diziyi, 7. bölüm itibarıyla Şenol Sönmez yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.