Leke...YASEMİN VE BİRKAN CESEDİ ORTADAN KADIRIR!

Leke...YASEMİN VE BİRKAN CESEDİ ORTADAN KADIRIR!

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği "Leke" 7. bölümüyle 28 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Kanal D ekranında...

Birkan, katil olduğunu düşünen Yasemin’e,  Arda’nın cesedini ortadan kaldırarak yardım etmeye karar verir.

Birkan’ın bulduğu çözümler yaşanan kazanın üstüne kapatabilecek mi?

Yasemin’in tekne baskınıyla ilgili anlattıklarına şüpheyle yaklaşan Cem, gerçekleri öğrenmek için Serpil’in kapısını çalar. Serpil, Cem’e doğruları anlatacak mı?

Arda’ya ulaşamayan Ferhan, karakola giderek Birkan’a, Arda’nın kayıp olduğunu söyler. Kardeşini aramaya başlayan Cem de, Arda’ya ulaşabilecek mi?

Şirin’in, Arda’ya Hoyo’da çalıştığını söylediğini öğrenen Serpil, her yerde Şirin’i arar. Yasemin’e giden Şirin, Serpil’in gerçek yüzünü Yasemin’e anlatacak mı?

Mehmet genel müdür olduktan sonra planının son hamlesini yapar. Cem’e Fischer ve Yasemin’in sahte resimlerini gösterir. Öğrendikleriyle çılgına dönen Cem, Yasemin’in kendisini affetmesi için çabalarken yeni bir karar alır.  Cem, Mehmet’in yalanlarına mı yoksa Yasemin’e mi inanacak?

Cem’in kardeşini öldürerek katil olduğunu düşünen Yasemin yaşadığı vicdan azabına dayanamaz ve Yasemin, teslim olmak istediğini Birkan’a söyler. Yasemin için her şeyi göze alan Birkan, Yasemin’in bu kararına nasıl tepki verecek?

Marin Marin’deki itibarı Mehmet’in oyunuyla zedelenen Cem’i yıkan bir haber de Almanya’dan gelir.  Bu haber Cem ve Yasemin’in büyük aşkında nasıl rol oynayacaktır? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.