LEMAN KÜLTÜR 20 YAŞINDA!

LEMAN KÜLTÜR 20 YAŞINDA!

Bir dönem Beyoğlu`nda mizah ve eğlencenin merkezi haline gelen LeMan Kültür;farklı bakış açısı ve konseptiyle yeme-içme dünyasına bambaşka bir soluk getirdi.

1994 yılında Beyoğlu LeMan Dergisinin alt katında doğan ve geleneksel LeMan ruhunu; leziz yemekler, renkli ve konforlu bir dekorasyon ve farklı sanatsal etkinliklerle misafirlerine sunan LeMan Kültür, Türkiyenin en büyük Cafe Bar-Restaurant zinciri olma yolunda hızla ilerliyor.

Türkiyenin bir çok ilinde toplam 19 şubesi bulunan LeMan Kültürün son şubeleri ise geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi ve Kadıköy Rıhtımda açıldı.

Açıldığı yıllarda Cem Yılmaz, Mehmet Esen gibi isimleri sahnesinde ağırlayan, Ata Demirerin yükselişine katkıda bulunan, bir dönem Beyoğlu'nda mizah ve eğlencenin merkezi haline gelen LeMan Kültür;farklı bakış açısı ve konseptiyle yeme-içme dünyasına bambaşka bir soluk getirmeye devam ediyor.

İSTANBUL'A İKİ YENİ ŞUBE: LEMAN KÜLTÜR BAĞDAT CADDESİ VE LEMAN KÜLTÜR KADIKÖY

LeMan Kültürün arka arkaya açılan 18. Ve 19. Şubeleri Bağdat Caddesi ve Kadıköy LeMan Kültür; farklı müzikleri, sohbet ortamı, herkesi kucaklayan sanat etkinlikleri ve sürprizleriyle İstanbul Anadolu Yakasında kısa sürede sosyal hayatın vazgeçilmezi haline geldi. Her yaştan insanın müdavimi olduğu LeMan Kültürün bu başarısının altında yatan en önemli sebeplerden biri ise, konusunda uzman şefler tarafından hazırlanan zengin menüsü.

LeMan dergisi çizerlerinin isim verdiği 110 çeşit yemek ve 185 çeşit içecekle, gastronomi dünyasında iddiasını konuşturan LeMan Kültürün menüsü en az mekanların kendisi kadar renkli: Deli Cevatın Şerbeti, Leman Muşmula, Bezgin Bekirin Köftesi veya tatlı olarak Leman Nirvan, LeMan Kültürde tadabileceğiniz özgün lezzetlerden sadece birkaçı...

HEDEF YURTDIŞI!

Üniversitesi olan her ilde bir mekanlarının olmasını hedefleyen LeMan Kültürün franchise sistemiyle açılan şubeleri, yeme-içme dünyasına olduğu kadar kültürel hayata da katkı sağlıyor. Her şubede aynı fiyat uygulamasını hayata geçiren LeMan Kültürün projeleri arasında Türklerin yoğun olarak yaşadığı Almanya, Rusya gibi ülkelerde şubeler açmak ve kültür-sanat alanında gençlere verdikleri desteği artırarak sürdürmek de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.