Lera Kudryavtseva...RUS TV YILDIZI PATLAYAN SİLİKONLARINI PAYLAŞTI!..

Lera Kudryavtseva...RUS TV YILDIZI PATLAYAN SİLİKONLARINI PAYLAŞTI!..

Rus televizyon sunucusu Lera Kudryavtseva, 15 yıl önce yaptırdığı silikonlar patlayınca dört saatlik bir ameliyattan sonra silikonları söküldü. Kudryavtseva patlayan silikonlarının fotoğrafını paylaştı.

Rusya'da sunuculuk yapan Lera Kudryavtseva ülkenin ünlü isimlerinin arasında yer alıyor. Lera Kudryavtseva'nın hayatına kabusa çeviren olay ise 15 yıl önce yaptırdığı silikonlar yüzünden yaşandı.
Ünlü sunucu bu nedenle az kalsın hayatını kaybediyordu.

Rus televizyon sunucusu Lera Kudryavtseva'nın, 15 yıl önce yaptırdığı silikonlar patlayınca dört saatlik bir ameliyattan sonra silikonları söküldü. Sunucu bir kaç yıldır göğüslerinde sızma olmasına rağmen silikonların patladığını fark edemedi. Kudryavtseva patlayan silikonlarının fotoğrafını paylaştı.

48-yasindaki-rus-sunucu-lera-kudrya-xg8e19590163305e0c5436e4301

48 yaşındaki Rus televizyon sunucusu Lera Kudryavtseva, bir süre sonra göğüslerinin şekli değişince doktora gitti. Doktorların yaptığı muayene sonrası göğüslerinin patladığı ortaya çıkan sunucu acil ameliyata alındı.

48-yasindaki-rus-sunucu-lera-kudrya-zi6o17979701885e0c54260bced

Silikonları çıkarılan Lera, ameliyat sonrası diğer kadınları uyarmak için sökülen silikonların fotoğraflarını paylaştı.

DERGİYE ÇIPLAK POZ VERMİŞTİ

Lera, kadınlara "Sizi korkutmak için değil, sadece yaşadığım facianın boyutunu göstermek için fotoğrafı paylaşıyorum" dedi.

Lera, göğüslerine silikon taktırdıktan kısa bir süre sonra Rus magazin dergisine yarı çıplak poz vermişti.

Ünlü sunucu, yaşadığı kötü tecrübe sonrası bazı doktorların kadınlara labaratuvar tavşanı gibi davrandıklarını ve kendilerini deney gibi kullandıklarını söyleyerek bir daha göğüslerine silikon taktırmayacağına söz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.