Leyla ile Mecnun... SETTE OLAY!..

Leyla ile Mecnun... SETTE OLAY!..

Leyla ile Mecnun dizisindeki Leyla'yı rol arkadaşı Ushan Çakır dövdü. Genç oyuncu Ezgi Asaroğlu darp raporu aldı.

Ekranların beğenilen dizisinin setinde olay çıktı. Yapımcı da oyuncular da şokta!

Leyla rolünü canlandıran Ezgi Asaroğlu'nu Mecnun'un can düşmanı zengin ve şımarık çocuk Arda rolünü canlandıran Ushan Çakır dövdü. Bugün'ün haberine göre, iddiaya şöyle gelişti:

KAFASINI KALDIRIMA ÇARPTI

Ushan Çakır ve Ezgi Asaroğlu sette tartışmaya başladı. Bir anda Çakır, Asaroğlu'nun gırtlağını sıktı ve saçlarından sürükledi.

Olaya şahit olanların anlattığına göre Ushan, güzel oyuncunun gırtlağını sıkarken Asaroğlu nefes alamadı ve dili dışarı çıktı. Bu arada yaşanan arbadede genç kadın kaldırıma kafasını çarptı. Korkunç olayın ardından Ezgi Asaroğlu'nun darp raporu aldığı da belirtildi.

Oyuncu Ushan Çakır'ın daha önce aynı dizide rol alan Beste Bereket ile aşk yaşadığı öğrenildi. Kavganın da Ezgi Asaroğlu'nun, Beste Bereket'e Çakır hakkında bir şeyler söylemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Dizinin yapımcısı Onur Ünlü'nün iki oyuncu arasında yaşananlara ne tepki göstereceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.