Linda Evangelista... 90'LARIN TOP MODELİ  ARTIK SAKLANMIYOR!..

Linda Evangelista... 90'LARIN TOP MODELİ ARTIK SAKLANMIYOR!..

Linda Evangelista, daha önce geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonucunda oluşan deformasyonlar nedeniyle insan içine çıkamadığını açıklamıştı. Artık saklanmayan ünlü model, önceki gün alışveriş turunda görüntülendi.

1990'lı yılların en popüler süper modellerinden biri olan ve yıllardır gözlerden uzakta olan Linda Evangelista, önceki gün New York'ta objektiflere yansıdı.

Alışveriş turuna çıkan Evangelista'nın tepeden tırnağa siyah giyinmeyi tercih ettiği görüldü. Koronavirüse karşı önlem almayan Linda Evangelista'nın gözünde eskiden olduğu gibi tanınmamak için taktığı simsiyah güneş gözlükleri de yoktu.

Saçlarını basit bir topuz yapan Evangelista, böylelikle artık saklanmaktan vazgeçtiğini gözler önüne serdi. Makyajsız haliyle dikkat çeken model, ayrıca görüntülendiğini fark etse de tepkisizliğini korudu.

"VÜCUDUMDA DEFORMASYONLAR OLUŞTU"

Eski Kanadalı model, "Bugün, beş yıldan uzun bir süredir kendimi tuttuktan sonra bir yanlışı düzeltmek için büyük bir adım attım." demişti. Evangelista, akranlarının kariyerleri başarılı bir şekilde ilerlerken kendisinin neden bir şey yapmadığını merak eden takipçilerine, bir yağ aldırma operasyonu geçirdiğini, sonucunda ise vücudunda deformasyonlar oluştuğunu aktarmıştı.

"TANINMAZ HALDEYİM!"

Satırlarında, "Deformasyon çoğaldı, azalmadı. İki kez acılı, başarısız, düzeltici ameliyat geçirmeme rağmen yağ hücrelerim kalıcı olarak deforme oldu." ifadelerine yer veren Linda Evangelista, daha sonra "Medyanın tabiriyle, 'tanınmaz hale' geldim!" sözlerini eklemişti.

Depresyona girdiğini söyleyen Evangelista, bu ruh halinin hala devam ettiğini açıklamıştı.

"KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM"

Paradoksal yağ hiperplezisi (hücrelerdeki yağ içeriğinin artarak limit düzeye ulaşması) sorunuyla karşı karşı kaldığını anlatan 56 yaşındaki eski model, "Bu hastalık sadece hayatımın geçimini altüst etmedi, beni derin depresyon döngüsüne, hüzne ve kendinden nefret etme duygusuna soktu. Bu süreçte köşeme çekildim." demişti.

ALTI YILDIR ORTADA YOKTU

Öte yandan 90'lı yıllardaki popülaritesinin ardından modelliği bıraksa da göz önünde olmaya devam eden Evangelista, 2015'ten bu yana kamera karşısına çıkmamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.