Linet... 'BEN DİVA'NIN KIZIYIM!'

Linet... 'BEN DİVA'NIN KIZIYIM!'

GünayRestaurant’ta ki programı sonrasında Linet’i dinlemek için Sahne İstanbul’a gelen Bülent Ersoy gece boyunca Linet’i keyifle dinledi. -video haber-

 

BVS Group’a ait Sahne İstanbul’da  önceki gece Linet sahne aldı.

Arabesk, fantezi ve pop müziğin güçlü sesi, kendine has yorumuyla söylediği şarkılarla konuklara özel bir müzik ziyafeti yaşattı.

Yeni çıkan  ‘’Yorum Farkı 2 ‘’ adlı albümünün ilk canlı performansını Sahne İstanbul’da gerçekleştiren Linet, yaklaşık 3 saat kaldığı Sahne İstanbul sahnesinde, albümünün çıkış şarkısı ‘’İncirler Olana Kadar’’, ‘’Geçer’’ , ‘Arada Sırada’’ gibi eski ve yeni şarkılarının yanı sıra  OrhanGencabay klasiklerini de seslendirdi.

DİVA LİNET’E SÜRPRİZ YAPTI!

Sık sık sahneden Ersoy’a seslenen Linet  ‘’ Ben Diva’nın kızıyım, sahne duruşunu şarkılara bastırmam Diva’ya aittir! Bir Bülent Ersoy bir daha dünyaya gelmez! Böyle bir insan yok, insanda değil! Bülent Ersoy bir dehadır! Şarkı söyleyebilmek dahiliktir! Bu gece beni onurlandırdınız, teşekkür ederim geldiğiniz için..‘’ dedi.

Sonrasında Ersoy’un yanına oturan Linet Diva’dan şarkı istedi. Konukların yoğun alkışı karşısında sevenlerini kırmayan Diva ‘’Doğum Günüm’’ adlı unutulmaz eseri Linet ile birlikte seslendirdi.

 

İŞTE O ANLAR;

 

https://www.magazinkolik.com/bulent-ersoy-dogum-gunum-adli-unutulmaz-eseri-linet-ile-birlikte-seslendirdi-13v.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.