Linet... BİR GÜN GÖĞÜSLER, BİR GÜN BACAKLAR FORA!

Linet... BİR GÜN GÖĞÜSLER, BİR GÜN BACAKLAR FORA!

Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan sanatçı paskalya tatili için Girne’ye gelen kalabalık bir yabancı izleyici grubu içinde şarkılar söyledi. Yabancı müzikseverler Linet’in sesine ve de cesaretine hayran kaldılar.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da konser veren ve bu konserinde ayrıca klip çeken Linet hafta sonunda da  Kıbrıs’taydı. Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan sanatçı şarkıları kadar güzelliği ile de göz doldurdu. Ünlü sanatçı giydiği kıyafetlerle güzelliğini sergilerken “Bahar aylarını çok seviyorum. Beni çok motive ediyor. Sıcak ülke insanıyım sıcak kanlıyım. Albümlerimi ve kliplerimi de bahar aylarına denk getirmeye çalışıyorum enerjimin en yüksek olduğu dönemler. Yani  bahar güzeliyim demek en doğrusu” dedi.

İki ayrı konserinde farklı kıyafetler giyen sanatçı ilk gece modacı Gülşah saraçoğlu’nun kıyagetini tercih etti. Göğüs dekolteli kıyafeti ile güzelliğini sergilemekten çekinmeyen sanatçı ikinci gece ise dünyaca ünlü moda tasarımcısı Michael Kros imzalı metalik parlak mini etekli kıyafetini  tercih etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.