Lisa Marie Presley... KIZININ MİRASINA İTİRAZ ETTİ!

Lisa Marie Presley... KIZININ MİRASINA İTİRAZ ETTİ!

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley'nin ölümünün ardından ailede miras kavgası başladı. Lisa Marie Presley'nin ölümü sonrası tüm mirası kızı Riley Keough’ya kalmıştı ancak bu vasiyete annesi Priscilla Presley itiraz etti.

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley'nin ölümünün ardından ailede miras kavgası başladı.

Lisa Marie Presley'nin ölümü sonrası tüm mirası kızı Riley Keough’ya kalmıştı ancak bu vasiyete annesi Priscilla Presley itiraz etti.

Priscilla Presley, kızı Lisa Marie’nin vasiyetinin geçersiz olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurdu.

Lisa Marie Presley'nin, geçirdiği kalp krizi sonucu 12 Ocak'ta 54 yaşında hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Adli tıp ise henüz Presley'nin ölüm nedenini açıklamadı.

Cenaze töreninin üstünden bir hafta geçmeden Priscilla Presley'nin avukatı mahkemeye, Lisa Marie'nin mirasında 2016'da yaptığı düzeltmeyle annesini vasilikten çıkartması hakkında bir dilekçe yazdı.

Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde okunan dilekçede, mirasta özellikle istenmesine rağmen 77 yaşındaki Priscilla Presley'nin, kızı hayattayken bu "sözde" düzeltmeden haberdar olmadığı, düzeltmede adının yanlış yazıldığı ve Lisa Marie'nin imzasının farklı olduğu belirtildi.

Düzeltmede annesi ve eski iş yöneticisi Barry Siegel eş-vasilikten çıkarılıyor, onların yerini çocukları Riley ve Benjamin Keough alıyor.

Benjamin Keough 2020 yılında 27 yaşında hayatını kaybetmişti. Riley Keough ise oyunculuk yapıyor.

Priscilla Presley'nin avukatı düzeltmenin tanığı olan kimsenin bulunmadığını belirterek 2016'daki değişikliğin geçersiz olmasını talep etti.

Lisa Marie Presley'nin cenazesi, ailesinin Memphis kentindeki evinde yapılmıştı.

Cenazede Priscilla Presley, Lisa Marie'nin kızlarından birinin yazdığını söylediği şiiri okumuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.