Loris Karius... İŞTE İSTANBUL'DA TANIŞTIĞI (!) İLK TÜRK KIZI!..

Loris Karius... İŞTE İSTANBUL'DA TANIŞTIĞI (!) İLK TÜRK KIZI!..

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius’un geçtiğimiz günlerde internet fenomeni Merve Taşkın’a mesaj attığı iddia edilmişti. Merve Taşkın, Loris Karius’la sosyal medya aracılığı ile tanıştıklarını ve görüştüklerini söyledi.

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'dan 2 yıllığına kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius, performasından çok özel hayatıyla gündeme geldi.

Beşiktaşlı kaleci Loris Karius, model ve blogger Melis Ayça Değirmencioğlu'na sosyal medyada DM'den (Direk mesaj) mesaj göndermesiyle gündeme gelmişti.

Alman kaleci bu kez de Internet fenomeni Merve Taşkın'la anılır oldu.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius’un geçtiğimiz günlerde internet fenomeni Merve Taşkın’a mesaj attığı iddia edilmişti.

Mesaj atma olay doğru mu yalan mı derken Merve Taşkın, konuyla ilgili önemli açıklamada bulundu.

MERVE TAŞKIN'IN BİRBİRİNDEN SEKSİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bol Bol Medya isimli Youtube kanalına açıklamalarda bulunan Merve Taşkın, Loris Karius’la sosyal medya aracılığı ile tanıştıklarını ve görüştüklerini söyledi. Merve Taşkın'ın açıklamaları şu şekilde:

" Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce korktu ve daha güvenilir yer olan Snapchat’ten konuşmak istedi.

Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk."

BİRBİRLERİNİ SİLMİŞLER:

Görüştüğümüzde sürekli yakın olduğu kadının sevgilisi olup olmadığını sordum o da bana 'yok' dedi.

Fakat ikimizin yakınlaşması magazin medyasında büyük yankı uyandırınca tahmin ettiğim oldu ve o sürekli adı geçen kadınla birbirlerini sosyal medyadan silmişler.

 

Merve Taşkın, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın Porto'yu mağlup etmesi durumunda göğsüne 'Beşiktaş' yazıp paylaşma sözü veren kullanıcı, Porto galibiyetinin ardından sözünü tutmuştu.

Alman kalecinin Türk kızlarıyla tanışma çabası ise sosyal medyaya damga vurdu. Karius'un çapkınlığı Twitter'da da esprili yorumları beraberinde getirdi..

 
Merve Taşkın'dan Lorius Karius itirafı: Tanışıp buluştuk

İŞTE MERVE TAŞKIN'IN O RÖPORTAJI;

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.