Lütfen+1... HER YER BETON, ÇOCUKLAR MUTSUZ!

Lütfen+1... HER YER BETON, ÇOCUKLAR MUTSUZ!

Prof.Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer’ın sunduğu çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1’in konukları Survivor 2017 şampiyonu, milli kürek sporcusu Ogeday Girişken ve besteci, yorumcu Tarık Mengüç.

Türkiye ve Balkan şampiyonu sporcu Ogeday Girişken; kürek sporunu seçme sebeplerini, doğayla iç içe yapılan Survivor yarışmasında yaşadıklarını ve açlıkla imtihanlarını, yarışmadan sonra tüketime ve israfa bakış açısındaki değişiklikleri, Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Burdur’daki Salda gölüyle ilgili anılarını anlatacak.

ÇOCUKLUĞUMU ARIYORUM…

Sevilen sanatçı Tarık Mengüç;  neden Survivor’a katıldığını ve orada yaşadıklarını, evcil hayvanlarını, gezi anıları ve çocukluğundaki çevreyi anlatacak.

Paçoz, Rica Ediyorum ve Gölge Misali adlı şarkılarını Lütfen+1 izleyicileri için seslendirecek.

Haçiko Derneğinin başlattığı “Her İşyerine Bir Evcil Hayvan” kampanyasının tanıtım filmi Çamur’un Hikayesi , Dünya Erkek Rekorlarında by-pass ameliyatı olduktan sonra tıp fakültesine ilaveten dört fakülte bitiren Dr.Akın Ergan’ın hikayesi, Türkiye Gezginler Derneğinin Eyüp’te açılan fotoğraf sergisi  ve güncel çevre haberleri de Lütfen+1’de.

Çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1, her cumartesi saat 14.45’de ve aynı gün tekrar bölümüyle gece yarısında Bloomberg HT ekranlarında sizlerle.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.