Lütfen+1... NE KADAR AZ BENCİLSENİZ, O KADAR ÇEVRECİSİNİZ!

Lütfen+1... NE KADAR AZ BENCİLSENİZ, O KADAR ÇEVRECİSİNİZ!

Prof.Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer’ın sunduğu çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1’in konukları pop müzik sanatçısı, sporcu Çılgın Sedat ve meslekte 40. Yılını dolduran gazeteci Nurcan Sabur.

Büyük usta tiyatro sanatçısı rahmetli Levent Kırca’nın Orhan Kural taklidi ile başlayacak olan programda sigara ve şeker tüketiminin çevreye ve insan sağlığına zararları, petşoplarda satılmak için genleriyle oynanarak üretilen yeni hayvan cinsleri, hayvanların engellilerin terapisi için kullanımı, sigara ve şeker tüketimi konuşulacak.

PİRİNÇ TANESİNİN KIYMETİNİ BİLMEK…

Çılgın Sedat, engelli oğlu Sıraç’ın ata binme terapileri sonucu değişiminden, kangal köpeğinin çalınmasından sonra yaşadığı üzüntüden, doğayla iç içe yaşadığı Survivor yarışmasında yaşadıklarından ve sporun hayatındaki öneminden bahsedecek.

40 yıllık deneyimle magazin gazetecisi Nurcan Sabur, sigara ve diğer kötü alışkanlıklarla mücadele için kurulan Sarıay Derneğindeki deneyimlerini anlatacak.

Mide ameliyatı olan Sabur, şekerin insan sağlığı için neden sigaradan daha tehlikeli olduğunu düşündüğünü açıklayacak.

“Eğer bencil değilseniz, solucanı da, sokağa attığınız çöpün sonuçlarını da düşünürsünüz” diyen Nurcan Sabur, çevre bilincinin bencillikle ters orantılı olduğunu söyledi.

Bu bölümde ilk defa konukların ne kadar gezgin olduklarını ölçen Türkiye Şehirleri Testi ekrana gelecek.

Konukların çevre mesajlarıyla bitecek olan programda Çılgın Sedat ; Aşkım Aşkım, Taşı Beni Kalbine ve Koptum Bu Gece adlı şarkılarını seslendirecek.

Çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1, her cumartesi saat 14.45’de ve aynı gün tekrar bölümüyle gece yarısında Bloomberg HT ekranlarında sizlerle.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.