Lütfen+Bir... BU HAFTANIN KONUKLARI BERNA LAÇİN VE DR. ENDER SARAÇ!..

Lütfen+Bir... BU HAFTANIN KONUKLARI BERNA LAÇİN VE DR. ENDER SARAÇ!..

Prof.Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer’ın sunduğu Lütfen+Bir’in bu cumartesi konukları doğal beslenme uzmanı, aile hekimi Dr.Ender Saraç ve Oyuncu-Sunucu Berna Laçin oldu.

Konukların sosyal medyada doğa, hayvanlar, gezi ve sağlıkla ilgili yaptığı paylaşımlarıyla başlayacak olan programda, doğal yaşamın sağlık açısından önemi, pozitif olmanın faydaları, evcil hayvanlarıyla yaşadıkları, sokak hayvanlarıyla paylaşımları, gezi anıları ve yeşil açısından diğer ülkelerle ülkemiz arasındaki kıyaslamaları konuşulacak.

“TOPRAĞIMA GİDELİM Mİ?”

Doğada gezmenin çocuklar için önemine değinen Dr.Ender Saraç ve Berna Laçin, kendi çocuklarını neden AVM’ler yerine açık havada gezebilecekleri yerleri götürdüklerini, D Vitamini eksikliğinin sağlığa zararlarını, kendi çocukluğuyla ilgili anılarını izleyicilerle paylaşacak. Bisiklete binmenin önemi, yüzmenin sağlık açısından faydaları, fotoğraf çekmenin kazandırdıkları ve daha neler neler konuşulacak.

Sürpriz bir telefon bağlantısıyla programa katılan Huysuz Virgin lakaplı sanatçı Seyfi Dursunoğlu da  esprileriyle programa renk katacak.

Gezgin sanatçı Göksel Tan’ın “Kelebek” adlı klibiyle bitecek olan Lütfen+Bir’de geçtiğimiz günlerde Milas’ta yapılan Dünya Çocuk Rekorları Topaç Çevirme Rekoru haberi, Berna Laçin’in Erdal Özyağcılar ile birlikte oynadığı tiyatro oyunu “Hoş geldin Boyacı” adlı oyundan bir bölüm de yer alacak.

Yayınlandığı günden bugüne kadar dört ödül alan Lütfen+Bir, bu cumartesi ve haftaya cumartesi saat 15.20’deve aynı gün tekrar bölümüyle gece yarısında Bloomberg HT’de…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.