Mabel Matiz... KAYSERİ'DE SEVGİ SELİ!..

Mabel Matiz... KAYSERİ'DE SEVGİ SELİ!..

Son dönemin en başarılı müzisyenlerinden Mabel Matiz, Kerki ve Solfej’in düzenlediği ‘’Türkiye Turnesi’ kapsamında Türkiye karış karış gezmeye devam ediyor.

Açılışını başkent Ankara’da yaptığı ''Türkiye Turnesi''nin ikinci konserini Kayseri Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi'nde veren Mabel Matiz, hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte muhteşem bir performansa imza attı. 

Biletleri günler önce tükenen konserde Kayserili hayranlarını "Fırtınadayım" şarkısı ile selamlayan başarılı sanatçı, duygusal parçaları ile kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri romantik bir yolculuğa çıkardı.

Bir hayranının, "Sizden iyi sahne performansı olan birisini görmedim." şeklinde sahneye seslenmesi ile ünlü sanatçı, "Çok teşekkür ederim.

Sanırım siz Sezen Aksu'yu henüz dinlemediniz. Olsun. Yakında sahnelere geri dönerse he birlikte dinleriz.

Temennimiz bu yönde. O zaman ne diyoruz? Geri dön Sezen..." sözleri ile ''Minik Serçe''ye kendine has üslubu ve samimiyetiyle çağrıda bulundu. 

Bir ara sahneden inip seyircilerin arasında dolaşarak onlarla birlikte şarkı söyleyen başarılı sanatçı, kendisi ile de fotoğraf çektirmek isteyen hiç bir hayranını geri çevirmeyerek gönülleri fethetmeyi başardı. 

Yaklaşık iki saat süren konserini "Ya Bu İşler Ne" parçası ile sonlandıran Mabel Matiz, aynı zamanda albüm imzalatmak isteyen hayranlarını da kırmadı.

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneden inen başarılı sanatçı misafirlerine, "İyi ki bu geceyi birlikte geçirdik, hepinize çok teşekkür ederim" diyerek performansını bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.