Magazinkolik Özel haber / "KRAL GECE"DE TUĞBA EKİNCİ KRİZİ!..
Geçen sene tüm protokol kurallarını altüst ederek Tarkan'ın sahnesine çıkan ve geceye damgasını vuran Tuğba Ekinci bu yıl da ödül gecesindeydi ve magazinkolik.com'un da gözleri onun üzerindeydi?
Bu yıl ki ödül gecesine sevgilisi Mesut Aksu ile birlikte gelen ve dış kapı kontrolünden kolaylıkla geçen Tuğba Ekinci için sıkıntı; ödül gecesindeki adaylar ve ödül vereceklere ayrılan bölüme geldiğinde yaşandı?
Belli ki güvenlik Tuğba Ekinci için özel olarak bilgilendirilmişti? Ne de olsa Ekinci geçtiğimiz yıl Beyazıt Öztürk, Ayşe Arman'la birlikte sahnede ödülünü almakta olan Tarkan'ın sahnesine çıkmasıyla büyük bir kriz yaşatmış ve salonda buz gibi bir hava estirmişti?
Normalde her kapıda 1 ya da 2 güvenlik dururken Ekinci ve sevgilisi merdivenlerden aşağı inerken telsizler çalışmış ve sanatçının geldi kapıda aynı anda 4 güvenlik görevlisi birden peydah olmuştu?
Güvenlik görevlilerinin VİP bölümüne sadece ödül alacak ve verecek sanatçıların ayrıldığı ve kendisinin alınamayacağını belirtmeleri üzerine Kral Müzik Grubu yayın Yönetmeni Mehmet Akbay'a (Gezegen) ulaşmaya çalışsa da, kendisi durumdan haberdar edilmiş olacak ki, o kriz noktasından uzakta bir yerde başka şeylerle uğraşıyordu?
Gözleri yakınlardaki bir yetkiliyi arayan Tuğba Ekinci; O an oradan geçmekte olan Kral Grubu iletişim Koordinatörü Özgür Aras'a ulaşıyor ve kendisinden de aynı cevabı alarak VİP Bölümüne giremiyor ve daha arka sıralarda bir yerlerde geceyi izlemekle yetiniyordu?



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.