MAĞDUR SIFATIYLA İFADE VERDİLER!

MAĞDUR SIFATIYLA İFADE VERDİLER!

İstanbul’da Arda Turan'dan Emre Belezoğlu’na, birçok ünlü futbolcunun “Yüksek karlı gizli fon” vaadiyle banka müdürü Seçil E. tarafından dolandırıldığı iddiasına ilişkin, Fatih Terim, Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera ve Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun ‘mağdur’ sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi.

İstanbul Florya’da bir banka şubesinin müdürü olan Seçil E. iddiaya göre, ünlü teknik direktör Fatih Terim'in ismini kullanarak kızı Buse Terim, damadı Volkan Bahçekapılı ile Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok kişiden yüksek kâr vaadiyle para aldı.

Birçok ünlü futbolcunun “yüksek karlı gizli fon” vaadiyle banka müdürü Seçil E. tarafından dolandırdığı iddiasına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

SAVCIYLA GÖRÜŞTÜLER

Soruşturma kapsamında futbol dünyasının önde gelen ismi Fatih Terim, Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera ve Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun ‘mağdur' sıfatıyla ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'ne geldiği öğrenildi.
Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcısına çıkan Terim, Belözoğlu ve Muslera’nın ek ifade ve delillerini sunduktan sonra adliyeden ayrıldıkları öğrenildi. Ünlü isimlerin gazetecilerin görüntü almaması için acil çıkış kapısından çıkarıldıkları belirtildi.

Öte yandan banka müdürü Seçil E.'nin tutuklanmasının ardından 5 şüpheli daha gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin, 55 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında yurt dışına para transfer eden kişiler olabileceği öne sürülmüştü.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü hakkında tutuklama kararı verilmişti.

Kaynak:sözcü.com.tr / Sevgim Begüm YAVUZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.