Mahmut Hekimoğlu-Nuri Alço...EFSANELER,BONZAİ İLE MÜCADELE İÇİN BİR ARADALAR !..

Mahmut Hekimoğlu-Nuri Alço...EFSANELER,BONZAİ İLE MÜCADELE İÇİN BİR ARADALAR !..

`Kocaeli Haber Dünyası` imtiyaz sahibi Selçuk Çelebi, Mahmut Hekimoğlu ve Nuri Alço`nun da rol alacağı bonzai ile ilgili bir kamu spotu çekmeye hazırlanıyor...

Bonzai ile ilgili kamu spotu film çekimi gerçekleştirilecek bu konu ile ilgili yaptığı çalışmalar ülke geneline yayılan işadamı Oğuz Korukır, çevrilecek olan bu filme katkı sunmaya devam ediyor.

Bonzai ile ilgili kamu spotu Çekimi gerçekleştirecek olan Kocaeli Haber Dünyası imtiyaz sahibi Selçuk Çelebi, çekilecek olan bu filmin ulusal kanallarda da gösterime gireceğini söyledi.

Bu filmde Korukır?ın akrabası olan Türk sinamasının başarılı aktörlerden Mahmut Hekimoğlu, Türk sinamasının başarılı karekter oyuncusu Nuri Alço, bonnzai ile ilgili kamu spotu çekilecek filmde görev alacaklar.CREATİVE Medya sahibi Yaşar Tuncer,ilimizin yetiştirdiği oyuncu ve yönetmen Mustafa Çelik ,Dünya şampıyonu olan Cengiz Şiklaroğlu?nun katılımı ile gerçekleştirilen toplantı bir hayli verimli geçti.

Sözleşmeler imzalandıktan sonra toplantı sonrası evsahiliğinde kusursuz tavır sergileyen Cengiz Şiklaroğlu misafirlerini Kavacık/İstanbul'da bulunan bir restaurantda ağırladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.