`Management of Anatomy and Sports Culture`... İKİNCİ STÜDYOYA YILBAŞI PARTİLİ BARBEKÜLÜ AÇILIŞ !..

`Management of Anatomy and Sports Culture`... İKİNCİ STÜDYOYA YILBAŞI PARTİLİ BARBEKÜLÜ AÇILIŞ !..

MASC (Management of Anatomy and Sports Culture), Levent`teki yeni stüdyosunun açılışını barbekülü bir yılbaşı partisi ile gerçekleştirdi.

Partiye, Acun Ilıcalı, Özge Ulusoy, Gani Müjde ve ailesi, Gökhan Keser, Çağhan Çulha,Özlem Çakır, Volkan Çolpan,İnci Pars, Merve Aydın gibi sanat ve iş dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

2012 yılında pilates ile Levent'te hizmet vermeye başlayan MASC, 2014 yılı sonunda açtığı ikinci stüdyosu ile fitness ve pilates alanlarında Türkiye'nin yanı sıra, dünya çapında bir stüdyo olarak yoluna devam ediyor. Akın Saatçi tarafından kurulan ve yönetilen MASC Pilatesin müdavimleri arasında sanat ve iş dünyasından pek çok ünlü isim bulunuyor.

Yeni şubesinin açılışı ile birlikte Hummel markasyla iş birliği içerisine giren MASC, her iki stüdyoda da Hummel'ın birbirinden renkli spor malzemelerini üyeleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Coşkulu geçen gecede ünlü spor markası Hummel, davetlilere yeni kreasyonundan Hummel markalı spor kıyafetleri hediye etti.

2015 yılı itibariyle yeni stüdyosunda vereceği hizmetlerden bahseden Akın Saatçi, pilates alanında uzmanlaşmak isteyen spor severlere de dünyada geçerliliği olan bir sertifika vereceğini duyurdu. Birbirinden değerli konuklar MASC'ın barbekülü açılış partisinde keyifli bir akşam geçirdi.

MASC Türkiye'deki en büyük ve kapsamlı kişisel eğitim stüdyoları arasında yer alıyor. İlk açılan şubesinde sadece pilates hizmeti veren MASC, yeni stüdyosunda terapi, fitness ve kick box gibi farklı spor dallarında da dersler veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.