maNga... KONSERLERDE ÇOCUKLARI EŞLİK EDİYOR!

maNga... KONSERLERDE ÇOCUKLARI EŞLİK EDİYOR!

Yayınladıkları Süper Güçlerimiz Var isimli son maxi single'larının ardından konserlerine hız kesmeden devam eden Türk alternatif rock müziğinin MTV ödüllü gruplarından maNga, vereceği konserlerle Ağustos ayına dopdolu giriyor.

Türkiye'nin dört bir yanında konserleri dolu dolu geçen ve aynı zamanda stüdyo çalışmalarına devam eden başarılı grubun, son dönemlerde sosyal medya üzerinde paylaştığı konser görüntüleri de büyük beğeni topluyor. maNga’nın solisti Ferman Akgül ve davulcusu Özgür Can Öney’in konserlerine eşlik eden çocukları ile yapılan paylaşımlar, takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni aldı.

Gittikleri her yerde hayranlarının büyük ilgi ve coşkusuyla karşılanan maNga, Ağustos ayı içinde de şehir şehir gezerek sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

2 Ağustos itibarıyla Edirne’de başlayacak olan konser maratonu sırasıyla; Çankırı, Mersin, Antalya, İstanbul, Muğla ve Balıkesir şeklinde devam edecek.

Balıkesir’de düzenlenen Zeytinli Rock Festivali ile konser maratonunu tamamlayacak olan başarılı grup, festival öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle zirveye taşıyacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.