Manken Gözde Zay... BİR TÜRK KIZI DAHA YUNANLIYLA EVLENDİ?

Manken Gözde Zay... BİR TÜRK KIZI DAHA YUNANLIYLA EVLENDİ?

Evlilikleri olaylı bir şekilde sona eren Tanyeli ve Tuğçe Kazaz'dan sonra şimdi de ülkemizi Miss Earth Yarışması'nda temsil eden Gözde Zay Yunanlı şarkıcı Alexandros Michou ile evlenip bir de çocuk yaptı?

Çevreci kişiliğiyle de tanınan ve Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden başarılı model ve manken Gözde Zay, evliliği hakkında detayları ilk kez Magazinkolik'e anlattı...

Bir süredir Yunanistan'da yaşayan başarılı model ve manken Gözde Zay evliliği ve bebeği hakkında merak edilen bütün detayları ilk kez Magazinkolik'e büyük bir içtenlikle açıkladı.

Eşiyle ilk tanışma anlarından annelik sürecine kadar her şeyi detaylarıyla anlatan Zay, dünden bugüne bütün süreci işte böyle anlattı.

''Eşim Alexandros, Yunanistan'ın en popüler rock müzik gruplarından 1550'nin solisti.

1550 gurubuna sıkı hayran olan bir arkadaş grubum vardı. Bir gün beni Alexandros ve grubunu dinlemeye götürdüler. Konser alanı oldukça kalabalıktı ve sahneyi göremediğimden sadece dinlemekle yetinmiştim.

Başka bir konser sonrası arkadaşım aracılığıyla Alexandros'la tanıştım. Evlilik ve çocuğa kadar giden bu hikayenin devamı bir filmden farksız.

Alexandros yanıma geldi ve bana aşık olduğunu söyledi, gülerek "ben de sana aşığım" diye cevap verdim. O an inanılmaz bir bakışı vardı ve yüzündeki o inanılmaz bakışla "Ben seninle evleneceğim" dedi.

Tanışmamızın üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen evlilik kararı aldık ve evlendik.

Evliliğimizden hiç bir zaman şikayetçi olmadık ama başlarda iki taraflı olarak ailelerde bazı sorunlar yaşadık? Babam uzun bir süre benimle konuşmadı. Fakat şimdi bir sorun kalmadı, hepimiz çok mutluyuz.

Özellikle 2 Ağustos'ta dünyaya gelen ve Eva Mina adını verdiğimiz bebek bizim için büyük bir sürpriz oldu. Annelik ise tahminimden daha zor çıktı. İş konusunda, modelliğe tekrar döner miyim bilmiyorum ama sinemada oynamayı gerçekten çok istiyorum.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.