Manuş Baba... İNTERNET ÜZERİNDEN MİLYONLARLA BULUŞTU!..

Manuş Baba... İNTERNET ÜZERİNDEN MİLYONLARLA BULUŞTU!..

Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo’da düzenlenen online konserde Manuş Baba sahne aldı.

Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak 2 milyon izlenmeyi geçti.

 

Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo, daha önce yapılmamış ve başka bir yerde bulunamayacak performanslara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo bu kez Manuş Baba’yı ağırladı. “Dönersen Islık Çal” albümüyle Apple Music’te “En Popüler Albümler” listesinde bir numaraya çıkan ve fiziksel albüm listelerinde “En Çok Satanlar” arasında yer alarak büyük bir başarıya imza atan Manuş Baba, Vodafone FreeZone Stüdyo’da verdiği online konserde, bu albümden seslendirdiği şarkılarla ve şarkılarının hikayeleriyle milyonlarca hayranının evine konuk oldu. Moderatörlüğünü Erim Özşen’in yaptığı konserde, Manuş Baba’ya sahne arkadaşlarının yanı sıra bağlamada Ayhan Aydın eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Manuş Baba, 12 parça seslendirdi. Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak 2 milyon izlenmeyi geçti.

 manusbaba_konser_.jpg

“Sosyal medyaya inanıyorum”

Vodafone FreeZone Stüdyo’daki online konseri hakkında konuşan Manuş Baba, şunları söyledi:

“Sosyal medya, herkesi eşit kılan, bir araya getiren, bütün fırsatları bir paydada buluşturan önemli bir iletişim aracı. Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Paylaştığım şarkıların, hikâyelerin dinleyiciler tarafından doğru algılanması benim için çok önemli. Bu konudaki tecrübelerimi aslında sosyal medya ile geliştirdim diyebilirim. Ve hâlâ bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sosyal medyanın gücüne inanıyorum. Paylaşım olanağı bulunan platformları değerlendirmeye çalışıyorum. Vodafone FreeZone Stüdyo konseri aslında bizim ilk kez canlı olarak ekiple birlikte sahne aldığımız bir konser oldu. Gerçekten çok heyecan vericiydi. Böyle bir stüdyoda bulunmak ve dinleyicinin evine sosyal medya kanalıyla girebilmek bizim için çok özel bir deneyimdi. Bize bu olanak sağlandığı için mutluyum.”

 

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşattı. Dinleyiciler, konser sırasında Manuş Baba ile etkileşime geçerek ünlü sanatçıya sosyal medya mecralarından sorularını sordu, SMS göndererek yayın sırasında sanatçıya dijital gül yolladı. Bazı performanslar 1 hafta sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek Manuş Baba hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.