Maria Balıkoeva... SEKSİ GOLFCÜ, ANTALYA'DA FIRTINA GİBİ ESTİ !..

Maria Balıkoeva... SEKSİ GOLFCÜ, ANTALYA'DA FIRTINA GİBİ ESTİ !..

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası için Antalya’ya gelen Maria Balikoeva’yla golf, sanat, para, evlilik ve seksilik üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi.

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası için Antalya’ya gelen Maria Balikoeva’yla golf, sanat, para, evlilik ve seksilik üzerine gerçekleştirilen söyleşide seksi sporcu basında büyük yankı uyandıran seksi fotoğrafları için ".O fotoğrafları, doğum yapan kadınların da seksi olabileceğini ispatlamak için çektirdim" dedi.

İşte Antalya'da tüm dikkatleri üzerine çeken seksi golfcünün yankı uyandıran röportajı...

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’na katılan ilk Rus’sunuz. Bir Rus olarak golf size ne ifade ediyor?


- 11 yıldır oynuyorum. Epeyce uzun bir zaman. Turnuvalara ilk katıldığımda kendimi ‘hiçbir yerin tam ortasında’ hissediyordum. Sanki dümdüz, kardan bir beyazlığın ortasında. Ama artık alıştım. Ülkemden biri daha bana katılsa, bu şahane olurdu tabii. Ama n’apalım, idare ediyoruz. 


Golfte gelecek hedefleriniz neler? Ve bu turnuva o hedeflerin neresinde duruyor?
- Tek bir hedefim var: Amerika’da PGA kazanmak. Kazanmak istiyorum. Kazanmak istiyorum. Buradaysa mücadele etmeye devam ediyorum. Öğrenmeye de. Çünkü Amerika’da oyun çok daha yüksek seviyede.

Eğer kazanırsanız 75 bin Euro’luk ödülle ne yapacaksınız?


- Biliyorsunuz, para avucunuzdan akıp gidiyor. Alışveriş delisi olduğumu söyleyemem. Kendime yatırım yapıyorum. Bir antrenörüm var. Fitness ve beslenme uzmanım var. Masraflar inanılmaz. “Kendime ayakkabı alacağım” demek çok isterdim. 


Türkiye’ye ilk gelişiniz değil... 


- O kadar çok geldim ki! Hem yarışmak hem tatil ve antrenman yapmak için. Ama sadece Antalya ve İstanbul’u biliyorum. Antalya’nın içini çok bilmiyorum, zaten turist dolu. Fakat Rusya’dan atlayıp bir uçağa hemen gelebiliyorsunuz. Üstelik tesisler gerçekten de çok iyi. İstanbul’da biraz etrafı da gezdim. Tatlı insanlar, güzel yemekler... Sıcacık bir ülkesiniz.

Daha önceden bale de yaptınız. Golfle aralarında bir benzerlik var mı?


- Olmaz mı: Sürekli çalışmak zorunda olmak! Daha iyi seviyeye gelmek için sürekli çalışmak, çalışmak zorunda olmak...


Facebook ve Twitter’da sürekli resim paylaşıyorsunuz. Bir sürü de takipçiniz var çünkü çekici ve güzel bir kadınsınız. Golfün gerçekten kadınsı ve seksi bir spor olabileceğine inanıyor musunuz?
- Yaşadıklarımı başkalarıyla paylaşmak hayatımın bir parçası. İnsanlar aslında nasıl biri olduğumu merak ediyorlar ve görmek istiyorlar. Bununla da sorunum yok. Fotoğraflarımı paylaşarak beni takip edenlere teşekkür etmek istiyorum aslında. Golfün seksiliğine gelince... Etrafınıza bir bakın. Sizce seksi değil mi? Ortalıkta bir sürü genç ve güzel kadın var.

Kız kardeşiniz Anna da sizin kadar güzel mi? Kime çekmişsiniz anneye mi, babaya mı?


- Ah evet o benden daha güzeldir. Anne mi, baba mııı... Sanırım tip olarak anneme, karakter olarak babama çekmişim. 


En çok nerenizi beğenirsiniz?


- Aman Allahım neler soruyorsunuz böyle! Bilmem, bacaklarımı herhalde. Evet uzun bacaklarım olmasından memnunum.

Sizce gerçek seksapel nedir?
- Kesinlikle nasıl davrandığınız. Çekici bir kadın belki çok güzel olmayabilir ama bedenini nasıl taşıdığı, çevresine ve insanlara karşı nasıl davrandığı onu diğerlerinden daha çekici kılabiliyor. 


Golf sahalarının en çekici oyuncusu seçilip duruyorsunuz. Bu size ne hissettiriyor?


- 18’imdeyken kendi kendime “Vaaay çok havalı” derdim. Artık o kadar umrumda değil. Medya medyadır her şeyi yazar çizer ama benim golfte, ‘güzel Rus kız’ olmaktan artık başka amaçlarım var.

Eşiniz kıskanç mıdır? Burada sizinle mi?


- Evet burada. Sanırım dünyanın en az kıskanç erkeklerinden biriyle evlendim. Maxim dergisi için çekimleri yaptığımda da “Güzel, güzel olmuş; devam et” dedi.

Sahi, hem ‘güzel Rus kız’ olarak anılmak istemiyorum diyorsunuz hem de o fotoğrafları çektirdiniz. Biraz tuhaf değil mi?


- O çekimleri doğumdan üç ay sonra yaptım. Kadınlara doğum yaptıktan sonra da seksi, fit ve güzel görünebileceklerini ispatlamak istedim.

 

İŞTE SEKSİ GOLFÇÜNÜN BİRBİRİNDEN İDDİALI FOTOĞRAFLARI;

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.