Marilyn Manson... 'CİNSEL, FİZİKSEL VE DUYGUSAL' İSTİSMAR DAVASI AÇILDI!

Marilyn Manson... 'CİNSEL, FİZİKSEL VE DUYGUSAL' İSTİSMAR DAVASI AÇILDI!

Oyuncu Esme Bianco, Marilyn Manson'a cinsel istismar iddiasıyla dava açtı. Los Angeles’taki federal mahkemede açılan davada Bianco, müzik videoları ve filmlerdeki sahte rol iddialarıyla kendisini İngiltere'den Kaliforniya'ya getirerek insan kaçakçılığı yasasını ihlal ettiğini öne sürdü.

Oyuncu Esme Bianco, Marilyn Manson'a cinsel istismar iddiasıyla dava açtı.

CBC’nin haberine göre, asıl adı Brian Warner olan Manson'un Bianco'yu 2009 yılında bir şarkının videosunu çekmek için Los Angeles’a getirdiği bilgisi yer aldı.

Los Angeles'ta bir federal mahkemede açılan davada Bianco, Manson'ın kendisini kliplerde rol vaadiyle İngiltere'den ABD'ye getirip, vaatlerini yerine getirmeyerek insan kaçakçılığı yasalarını çiğnediğini iddia etti. 

Suç duyurusuna göre Manson 2009 yılında Bianco'yu Los Angeles'a 'I want to kill you like they do in the movies' şarksının video çekimi için getirdi.

Bianco, Manson'ın kendisine ayrılan otelde değil, kendi evinde kalmasını istediğini; eve geldiğinde çekim ekibi bulunmadığını ve Manson'ın telefonuyla çekim yaptığını ifade etti. 

Bianco, Manson'ın daha sonra kendisini bir odaya kitleyip yemek ve susuz bıraktığını, başka bir kadınla ilişkiye girmeye zorladığını ve geceleri odasına girip tecavüz etmekle tehdit ettiğini ifade etti.

Bianco, bu süreçte Manson'ın kendisine çeşitli yollarla fiziksel şiddet uyguladığını ifade etti.

Suç duyurusuna göre ikili daha sonra uzun mesafeli ilişkiye başladı.

Gerçek ismi Brian Warner olan Manson'ın daha sonra 2011'de Bianco'yu tekrar Los Angeles'a çağırdığı belirtildi.

Bianco, Manson'ın bu ziyaretinde de evden çıkmasına izin vermediğini, kendisini bir balta ile kovaladığını, vücudunu izinsiz bir şekilde "Nazi bıçağı" ile kesip daha sonra yine izin almadan bu fotoğrafları internette paylaştığını belirtti.

Bianco, Manson'ın kendisiyle bilinci kapalı olduğunda ve başka zamanlarda da rıza veremeyecek durumdayken birlikte olduğunu söyledi.

Savunma ekibi, "Bianco'nun Mr. Warner'ın kendisine uyguladığı fiziksel, cinsel, psikolojik ve duygusal şiddetin boyutunu anlaması yıllar sürdü.

Yaşadığı ruhsal problemler nedeniyle kariyeri zarar gördü.

Bianco bugün hala travma sonrası stres bozukluğu, anksiyete, depresyon ve panik ataklarla mücadele ediyor" dedi.

2011 yılında ise yine “Phantasmagoria” adlı uzun metrajlı film için Los Angeles’a getirdiği ve bu projenin de gerçekleşmediği aktarıldı.

Açılan dava dosyasında, ‘Warner'ın fiziksel, cinsel, psikolojik ve duygusal istismarının boyutunu anlamak Bianco’nun yıllarını aldı’ ifadesi yer aldı.

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Şubat ayındaki iddialara yanıt olarak Manson, Instagram hesabından şöyle yazdı:

'Hakkımdaki bu son iddialar gerçeğin korkunç bir şekilde çarpıtmasıdır.

Samimi ilişkilerim her zaman karşılıklı fikir birliğine dayalı olmuştur.

Başkaları bugün, geçmiş olayları yanlış aktarmayı seçiyor olsa da gerçek budur.'

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.