Marilyn Monroe... HEDİYE EDİLEN SAÇI SAHTE Mİ?

Marilyn Monroe... HEDİYE EDİLEN SAÇI SAHTE Mİ?

Kim Kardashian, New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi yararına düzenlenen 2022 MET Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katılmıştı. O gecenin ardından Kardashian'a Monroe'nun saçından bir tutam verildi.

New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi yararına düzenlenen 2022 MET Gala, 2 Mayıs'ta dünyaca ünlü yıldızları bir araya getirmişti.

Ünlüler, bu yıl da dikkat çekici kostümleriyle kırmızı halıda boy göstermişti. Bu isimlerden biri de reality show yıldızı Kim Kardashian olmuştu. 

Marilyn Monroe'nun saçı Kim Kardashian'a hediye edildi

Geceye sevgilisi Pete Davidson ile katılan Kardashian, Marilyn Monroe'nun 1962'de John F. Kennedy'ye 'Happy Birthday Mr. President' şarkısını söylerken giydiği elbisesini giyerek kırmızı halıya damgasını vurmuştu. 

Hollywood yıldızının orijinal kıyafetini giyme şansını elde eden Kim Kardashian'a, etkinlikten sonra Florida'daki "The Ripley's Believe it Or Not!" adlı müzenin sahipleri, Monroe'nun saçlarından bir tutam hediye etti.

Marilyn Monroe'nun saçı Kim Kardashian'a hediye edildi

"HER AKŞAM BUNUNLA UYUYACAĞIM"

Müzenin sahipleri, o anları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kendisine hediye edilen saç karşısında şaşkına dönen Kim Kardashian, "Bu benim için gerçekten çok özel.

Çok teşekkür ederim. Her akşam bununla uyuyacağım" dedi.

'SAHTE SAÇ' İDDİASI

Sosyal medyada çok konuşulan olayın ardından, bir 'Marilyn Monroe Uzmanı' olan Scott Fortner, Kim Kardashian'a 'The Ripley's Believe it Or Not!' müzesi tarafından hediye edilen ve metalik bir kapta korunan saç tutamının sahte olduğunu iddia etti.

Fortner, müzenin 41 yaşındaki Kardashian'a hediye ettiği tarihi hatıranın gerçekliğini sorgulayan ayrıntılı bir gönderiyi, cuma günü Instagram sayfasında yayınladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Uzman, 'The Ripley's Believe it Or Not!' hesabının yayınladığı hediye videosuna ek olarak, müzenin saç tutamının kökenini detaylandırdığı ve 1962'de Monroe'nun saçı üzerinde çalışan kuaför salonundan olduğu iddia edilen makbuzun ekran görüntüsünü de kendi sayfasından paylaştı.

Müze, söz konusu tutamı sergilerken, Monroe'nun saçının, Kennedy'e serenat yaptığı Madison Square Garden performansından hemen önce kuaförü Robert Champion tarafından kesildiğini ve saçın 'saç toplama' alanında en saygın ve güvenilir uzmanlardan biri olan John Reznikoff tarafından doğrulandığını söyledi.

MAKBUZU PAYLAŞTI

mariynmonrooe-sac.jpg

Fortner ise, Champion'un Monroe'nun 19 Mayıs 1962 New York etkinliği için saç stilini hazırlayan kuaför olmadığını, Hollywood efsanesinin saçlarıyla ilgilenen kişinin Kenneth Battelle olduğunu açıkladı.

Uzman, Instagram gönderisine dahil ettiği 'Lilly Dache Güzellik Salonu'ndan alınan bir makbuzun, tarihi gün öncesinde Monroe'nun saçını hazırlayanın Champion değil Battelle olduğunu doğruladığını söyledi.

Açıklamasının sonunda Kardashian'ın "Her akşam bununla uyuyacağım" sözlerine atıfta bulunan Scott Fortner, şu ifadeleri kullandı:

Şimdi şunu merak etmeliyiz: Acaba Kim Kardashian gerçekte kimin saçıyla uyuyor?

Uzman, ertesi gün yaptığı açıklamasa ise, Battelle'nin Marilyn Monroe'nun 1962 telefon rehberlerinin her ikisinde de olduğunu, ancak Robert Champion'un şaşırtıcı olmayan bir şekilde orada yer almadığını da belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.