Mario Balotelli... MAÇTAN ÜÇ SAAT ÖNCE SEKS YAPIYOR MU?

Mario Balotelli... MAÇTAN ÜÇ SAAT ÖNCE SEKS YAPIYOR MU?

Liverpool`un AC Milan`dan büyük umutlarla transfer ettiği Mario Balotelli yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Dünya futbolunun yaramaz çocuğu olarak nam salan Gana asıllı İtalyan golcü Mario Balotelli, anlattıklarına göre artık büyümüş!

İngiliz Sport dergisine özel bir röportaj veren 24 yaşındaki oyuncu, kendisi hakkında bilinmeyenleri açıkladı. İşte röportajdan bazı önemli satır başları:

Tıpki herkesin gençliğinde yaptığı gibi ben de geçmişte birkaç hata yaptım. Evet evimdeki havai fişek olayı doğru ama onları ben yakmamıştım.

Medya benim yangın çıkardığımı yazdı. İngiliz medyasının böyle olduğunu biliyorum, o yüzden sorun yok. Alıştım. Burada gazeteler bana hep kötü bir imaj vermek için uğraştılar, doğru olmayan şeyler yazdılar.

Maçlardan 3 saat önce seks yapıyorum demişim. Eğer öyle birşey yapsam o maçta oynayamam. Bu tür yalanlar beni güldürüyor.

Ben yalnızca futboluma odaklandım. Şehir merkezine uzakta yaşıyorum. Yakında gollerimi de atmaya başlayacağım. Belki o zaman herkes saçma sapan şeyler konuşmaktansa futbola konsantre olur.

Saha dışında herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Zaten genelde hep evdeyim.

Gazetelerde yazılanlardan dolayı insanlar hakkımda kötü konuşuyorlar. Futboluma odaklanmak yerine farklı konuları tartışıyorlar.

Herkes yeteneğimden çok sahadışı nedenlerden ötürü ünlü olduğumu düşünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.