Martıların Efendisi... AFİŞ HAZIR, SIRA VİZYONDA!..

Martıların Efendisi... AFİŞ HAZIR, SIRA VİZYONDA!..

Yapımını TMC Film’in üstlendiği ve 22 Aralık’ta vizyona girecek olan Martıların Efendisi filminin afişi hazır.

Fragmanıyla da beğeni toplayan Martıların Efendisi filminde, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler Barış Yıldız, Hakan Kurtaş,  Ezgi Coşkun yer alıyor.  


İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği misafirin sonunda gelmesiyle başlayan hikayesini konu ediniyor.  Beyazlar için de, tam bir masumiyet simgesi misali kıyaya vuran bu kadın MEF için mutlu birbaşlangıcın ilk işaretidir. Bütün umutlarını yüklediği gizli misafir, MEF’nin saf ve temiz dünyasından etkilense de onu gerçek dünyayla, acı bir tecrübeyle tanıştıracaktır. 

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, 22 Aralık’ta vizyona girecek olan Martıların Efendisi’nin oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. 

Başrollerinde, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un bulunduğu filmde, Mehmet Esen, Sarp Akkaya ve Aras Bulut İynemli de konuk olarak yer alıyor. 

Senaryosunu Meriç Demiray’ın kaleme aldığı Martıların Efendisi filminin, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin yer alıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.