Masterchef 2020... İLK SEKİZE GİREN SON İSİM BELLİ OLDU!

Masterchef 2020... İLK SEKİZE GİREN SON İSİM BELLİ OLDU!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri ola Masterchef'te ilk 8 yayınlanan son bölümüyle belli oldu. Ana kadrodaki yarışmacıların seçilmeye devam ettiği Masterchef'te yarın 14 isim yarışacak.

Elenen isimlerin duygusal anlar yaşandığı Masterchef'te heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yaratıcılığını konuşturan bir isim ilk 8'e girmeyi başardı. Öte yandan Mehmet Şef yaptığı açıklamada bu yıl ilk kez olarak Masterchef evi olacağını duyurdu.

Masterchef'in yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. İlk 8'in belli olduğu yarışmada yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Elenen yarışmacılar gözyaşlarını tutamazken bir isim daha ilk 8'e girdi.

Masterchef ana kadrosu bu akşam belli oldu. Bir haftadır devam eden final turunda ilk 7 kişi belli olmuştu. Heyecanın hız kesmediği yarışmada, Serhat, Duygu,ÖzgülEmir, Ayyüce,Sedat ve Esra ilk 8'e kalan 7 isim olmuştu.

Merak edilen ise 7 kişinin yanına kimin geleceğiydi. Sefa ve Furkan yaptığı tatlılarla ön plana çıktı ve son 2'ye kalmayı başardı.

Furkan farklı tabağıyla şeflerin dikkatini çekti ve ilk 8'de olmaya hak kazandı. Böylelikle Masterchef'in ana kadrosuna girmiş oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İlk 8'e kalamayarak veda eden yarışmacı Rezzan ise gözyaşlarını tutamadı.

Yeni bölüm final turunda ilk 8 yarışmacı daha belirlenecek ve 16 kişilik ana kadro oluşmuş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.