MasterChef...ERKEN FİNAL GİBİ ELEME!

MasterChef...ERKEN FİNAL GİBİ ELEME!

TV8 yarışması Master Şef Türkiye'nin en iddialı isimler olan Mustafa, Batuhan, Alican ve Faruk Batuhan ile adeta erken final yaptı. MasterChef'te bakın bu hafta kim elendi?

MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta erken final gibi bir eleme vardı. Şef Mehmet Yalçınkaya karşısındaki eleme adaylarına bakıp, "Nefes kesen bir yarışma bu bir erken final' dedi.

Gecenin sürprizini Eda yaparken, gecenin kavgasını da Suna ve Kıvanç yaptı. İşte Master şef Türkiye'de kim elendi sorusunun yanıtını veren final gecesi:

MasterChef'in ilk eleme oyununda kaybeden takım Yasin'in kırmızı ekibi oldu. Oynanan dokunulmaz oyununu Mustafa kazanınca ilk eleme adayını da o belirledi. Mustafa eleme adayı olarak Faruk Batuhan'ın ismini verdi.
Faruk Batuhan ismi çıktıktan sonra takım ikinci eleme adayı için oylamaya geldi. Elemede Yasin ile Eda arasında büyük bir kavga patlak verdi.
Yasin üslubunu bozunca şeflerden fırça yedi. Yasin, Eda ve Alican aynı oyu alınca kaptan olarak seçim yaptı. Yasin bu noktada Eda'dan özür diledi ve elemeye Alican'ı göndererek onun gönlünü aldı.
MasterChef ikinci elemeyi kim kaybetti
Masterchef yarışmacıları bu kez tabldot ürünleri yaptılar. Yemek menüsünde mercimek çorbası, orman kebabı, pilav ve irmik tatlısı vardı.
Kazanan takım 30'a 20 oyla mavi takım oldu. İlk oyunu da kaybeden kırmızı takımda 2 kişi hariç geriye kalanların tamamı elemeye çıktı. Sürpriz ise dokunulmazlık oyununda yaşandı.
Gecenin sürprizlerini Eda yaptı
İkinci oyunu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyununda Danilo şefin ton balıklı yemeğini yaptı.
Gecenin sürprizi de bu oyunda geldi. Batuhan, Mustafa ve Yasin ile yarışan Eda, şefleri bile şaşırtarak en iyi tabağı çıkardı ve dokunulmazlığı kazandı.
Eda ikinci sürprizi ise kendisiyle sürekli uğraşan Yasin'i potaya göndermeyerek yaptı. Eda bunun yerine Mustafa'nın adını verdi.
MasterChef'te erken final gibi eleme
Kırmızı takımın oylamasında bu kez yarışmacılar sadece 1 oy verdiler. Bu noktada Eda bir sürpriz daha yaptı ve Yasin'e oy vermeyerek durumu 3-3'e getirip ona potadan kurtulma şansı verdi.
Yasin de bu şansı kullandı ve kaptan olmanın yetkisini kullanıp kendisi yerine Batuhan'ın elemeye gitmesine karar verdi.
Elemeye MasterChef'in en güçlü 4 yarışmacısı Batuhan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Alican kalınca Mehmet Yalçınkaya "Erken final oldu, nefes kesen bir yarışma, ben izleyici olsam bunu kaçırmazdım' diyerek durumu özetledi.
Masterchef'te kim elendi?
Eleme yemeğinde patlıcan kebabı yapan Batuhan, Mustafa, Alican ve Faruk Batuhan arasında kıran kırana bir yarış yaşandı.
Mehmet Yalçınkaya'nın dediği gibi 'final gibi' olan elemede potadan ilk kurtulan Mustafa oldu. Onun ardından Alican elemeden çıkan ikinci isim oldu.
Son ikiye Masterchef'in adaşları olan Batuhan'lar kaldı. Lavaşlarını düşüren ve yeniden yapmak zorunda kalan Faruk Batuhan Masterchef'ten giden isim oldu.
Batuhan adaşını ağlayarak uğurladı
Faruk Batuhan elenince adaşı gözyaşlarına boğuldu. Veda anında Faruk Batuhan onu teselli etmek zorunda kaldı.
Faruk Batuhan şeflerinden aldığı övgülerle giderken şunları söyledi:
"MasterChef benim için bitti. Ama burda çok güzel dostluklar kazandım, şeflerden yenilikler öğrendim.
Masterchef çok sert bir dünya ama size farklı şeyler katabilecek yer. Onun için ben çok mutluyum. Masterchef'teki edendiğim dostluklar, arkadaşlıklar ve bilgi birikimi benim için büyük kazanç'
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.