Masterchef Mehmet Yalçınkaya... MUTLU GÜNÜ, OĞLUNU EVLENDİRDİ!

Masterchef Mehmet Yalçınkaya... MUTLU GÜNÜ, OĞLUNU EVLENDİRDİ!

Masterchef Mehmet Yalçınkaya oğlu Emre Yalçınkaya’yı evlendirdi. Yeşilköy Luvia’da gerçekleşen düğün töreninde çifte aileleri ve yakın dostları eşlik etti.

Mehmet Yalçınkaya’nın hayata geçirdiği profesyonel aşçılık okulu ‘Myk Gastro Arena’nın Genel Müdürü olan Emre Yalçınkaya’nın dünyaevine girmesiyle ünlü şef ilk çocuğunu evlendirmiş oldu.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır tarafından kıyılan nikahta Emre, Mine Yalçınkaya çifti  depremzede vatandaşları da unutmadı.

mehmetyalcinkaya-dugun2.jpg

Düğünde yapılacak süslemeler minimalize edildi ve nikah şekeri  bütçesinin tamamı AFAD aracılığıyla depremzede ailelere bağışlandı. Myk Gastro Arena’dan da 2 ay boyunca Çocuk Esirge Kurumuna minik şefler için work shop katılımı hediye edildi.

mehmetyalcinkaya-dugun3.jpg

Ülkece yaşanılan zor deprem sürecinde bizzat afet bölgesine de giderek destek olan Mehmet Yalçınkaya “Oğlumun ve gelinimin bu anlamlı davranışlarıyla gurur duydum. Bugün benim için çok özel.

mehmetyalcinkaya-bedriusta.jpg

Çocuğunu evlendiren her anne, baba gibi bizde bugün tarifsiz duygular içerisindeyiz. Bugüne özel hazırladığım menü Emre’nin ve Mine’nin çocukluk günlerinde en sevdikleri lezzetleri harmanladığımız özel bir tasarım oldu. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar.

mehmetyalcinkaya-dugun4.jpg

Katılan tüm misafirlerimize bu özel günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

mehmetyalcinkaya-dugun1.jpg

Mehmet Şef’i mutlu gününde tüm Masterchef Programı yapımcıları, eski yarışmacılar ve Danilo Zanna, Hazer Armani  ve ünlü şef dostları yalnız bırakmadı.

mehmetyalcinkaya-danilo.jpgmehmetyalcinkaya-hazeramani.jpg

Gecede ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendiricide sahne alarak misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

husnusenlendirici-sahne.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.