Masterchef Türkiye 2020... SABOTE SKANDALI!

Masterchef Türkiye 2020... SABOTE SKANDALI!

Masterchef Türkiye 4 Ekim 2020 eleme gecesinde bugüne kadar görülmemiş bir olay yaşandı. Bir yarışmacı kendini sabote etti.

Masterchef Türkiye 2020'de bu haftaki eleme gecesinde mavi takımdan 4, kırmızı takımdan 2 kişi fenomen yarışmada kalabilmek için yarıştı.

Geceye damga vuran ise yarışmacılardan birinin elenmek için kendini sabote ettiği iddiası oldu. İşte eleme gecesinde yaşananlar: 

Masterchef elemesine kırmızı takımdan Duygu Acarsoy ile Esra Tokelli, mavi takımdan Uğur, Didem, Sefa ve Eray çıktı.

Masterchef Türkiye 4 Ekim 2020 eleme gecesinin ilk etabında yarışmacılara yaratıcılık üzerine bir yemek verildi.

Ana malzeme demirhindibağ oldu. Bu etapta en iyi 3 yemeği yapan kişiler potadan çıktı. İlk etap elemede potadan birincilikle çıkan Uğur oldu. Onu Esra ve Eray izledi. 

Masterchef'te kendini sabote eden kim?


İlk etapta potadan çıkamayan Sefa, Didem ve Duygu Acarsoy Masterchef'in ikinci etabında yarışmada kalmak için yarışa çıktı.

Yarışmacılar için final yemeğini Danilo şef hazırladı. Balık ekmeğin farklı bir yorumunu isteyen Danilo şef, zor bir tabak verdi.

Masterchef'in bu elemesinde bugüne kadar hiç yaşanmamış bir durum ortaya çıktı. Şefler yarışmacılardan birinin kendini elenmek için sabote ettiğine kanaat getirdi.

2 hatalı bir sabote edilmiş tabak
Eleme gecesinde 3 yarışmacı da tabaklarındaki eksikliklerle şefleri isyan ettirdi. Duygu Acarsoy ise 'kendini sabote etti' kuşkusu yarattı.

Nişanlısı tarafından aldatıldığını öğrenen Duygu'nun elenmek istediği söylentileri çıkmıştı. Duygu Acarsoy hem eksik ürünle hem de aşırı tuzlu bir tabakla şeflerin önüne geldi. Mehmet Şef, 'Bu ne tuz' diyerek şaşkınlığını dile getirdi. 

Kendini sabote eden var mı?


Şefler tabakları tattıktan sonra yarışmacılardan birinin kendini bilerek sabote ettiğine kanaat getirdi.

Mehmet Şef 'şimdiye kadar görülmemiş bir gece yaşıyoruz' derken Somer şef ise "2 tane hatalı bir tanede kasıtlı olarak hata yapılmış tabak var" dedi.

Daha sonra yarışmacılara 'Kasıtlı ve bilerek bugün yemeğinde bir hata olan arkadaşımız var mı' diye sordu.

Ben sabote ettim! İçim acıyarak gidiyorum


Şefler 'kuşkularında' haklı çıktı. Somer Şef'in sorusu üzerine Duygu Acarsoy elini kaldırarak 'Ben kendimi sabote ettim şef.

İçim acıyarak gidiyorum" dedi. Duygu ayrılmasına gerekçe olarak 'çalıştığı okuldan çağrılmasını' gösterdi.

Ancak izleyiciler Duygu'nun gidişini 'aldatılmasına' bağlıyor. Duygu Acarsoy, geçtiğimiz günlerde nişanlısı tarafından aldatıldığını açıklamıştı.

Hafta içinde de Duygu'nun yarışmayı bırakmak istediği, çekim ekibinin elemeyle gitmesine onay verdiği söylenmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.