MasterChef Türkiye...'HAYATIM' GAFI GECEYE DAMGA VURDU!

MasterChef Türkiye...'HAYATIM' GAFI GECEYE DAMGA VURDU!

'MasterChef Türkiye' yarışmacılarını final haftası stresi sardı. Programın 23 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüne, Ekin Eylem Ulaş'ın gafı ve Mehmet Şef'in cevabı damgasını vurdu.

Final haftasına girilen 'MasterChef Türkiye'de, şef Somer Sivrioğlu'na yanlışlıkla 'hayatım' diye hitap eden Ekin Eylem Ulaş'e, diğer şef Mehmet Yalçınkaya'dan anında cevap geldi.

Güzide, Alican ve Cemre'den daha az puan alarak eleme potasına giden ilk isim olan Ekin'in, günün ikinci yemeğinin sunumu sırasında yaptığı gaf şaşkınlık yarattı.

Ana ürünün havyar olduğu, 'Venedik' ismini verdiği bir yemek yapan Ekin, tadım öncesi "Yemeğim hassas" diyerek, şeflerden ilk sırayı kendisine vermelerini istedi.

Somer şef, yemeği kastederek kısık sesle "Hassas ürün. Biraz yavaş konuşalım. Uyuyor mu?" sorusuna yöneltti.

Somer şefin sorusuna heyecanlanarak "Yok hayatım" diyen Ekin, stüdyoda bulunan herkesi güldürdü.

Mehmet Yalçınkaya, "Somer Şefe diyorum ki; bu çocuklara bu kadar şefkatli olma. Bugün 'hayatım' diyen yarın başka bir şey der" esprisi de kahkahaya boğdu.

Son 4'e kalan arkadaşlarına destek olmak için stüdyoda olan eski yarışmacılarsan Suna Aydın, "Şef çok değişmişsiniz. Bize hiç öyle değildiniz" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.