Masterchef Türkiye...ZORLU ELEME, FİNALİSTLER BELLİ OLDU!

Masterchef Türkiye...ZORLU ELEME, FİNALİSTLER BELLİ OLDU!

Masterchef Türkiye'de kim elendi belli oldu. Yarışmanın favori ismi gösterilen yarışmacı Masterchef'ten gitti. Masterchef finaline kalan 3 yarışmacı da ortaya çıktı.

Masterchef Türkiye'de final haftasındaelenen son belli oldu. 3 etaplı oyunun sonunda en düşük puanı alan isim Masterchef'e veda etti.

Masterchef'in birincisi pazar gecesi ortaya çıkacak ve büyük ödülün sahibi olacak. Son eleme gesine damga vuran olay Güzide oldu.

Zengin eşi ile bilinen Güzide'nin esrarengiz başarısının sırrı ortaya çıktı. Peki Masterchef'ten kim elendi, işte yaşananlar:

Masterchef birinci oylama sonucu :
 
Eleme gecesinde oynanan ilk oyundan Güzide Mertcan birinci çıktı. İlk tur sonucunda Güzide 22 puan, Alican ise 17 puan topladı.
 
Gecenin fiyaskosu Ekin oldu. Ekin 13 puanla ilk turdan farkı açılmasına sebep oldu.
 
Masterchef ikinci oyun sonucu :
 
Elemede ikinci yemekte yarışmacıların yetenekleri sınandı. Bu yarışın birincisi yine Güzide Mertcan oldu.
 
Özellikle Güzide'nin tabak dizaynı tam puan aldı. Oyunun en düşük puan alan ismi de yine Ekin'di. Oylama sonucu Güzide 43, Alican 36, Ekin ise 29 puan aldı.
 
Güzide Mertcan hoca tutmuş:
 
Masterchef jürisi eleme haftasında Güzide konusunda şaşkınlık üstüne şaşkınlık yaşıyor. Bir kaç hafta öncesine kadar tabaklama konusunda en kötü isim olan Güzide, final haftasında dizayn olarak bir sıçrama yaşadı.
 
Somer şef sonunda tespiti koydu ve "Güzide profesyonel bir şef tutup ders mi aldın" diye sordu. Güzide'nin başını önünü eğip sessiz kalması bu tespitin haklı olduğunu düşündürttü.
 
Masterchef'te kim elendi :
 
Masterchef yarışının son etabından birinci olarak çıkan isim Güzide oldu. Alican yarışı ikinci sırada tamamlayınca elenen isim Ekin oldu.
 
Güzide 64, Alican ise 54 puan aldı. Ekin 42 puanla yarışmaya veda eden isim oldu.
 
Ekin ağlayarak veda etti : 
 
Masterchef'ten elenen Ekin ağlayarak gitti. Yarışmayı 4. olarak tamamlayan Ekin için şefler övgü dolu sözler söyledi.
 
Yarı finale kimler çıktı? :
 
İlk yarı finalist, Güzide'ye yenen Cemre olmuştu. Elemenin ardından finale kalan diğer isimler Alican ile Güzide oldu. Cumartesi gecesi bir oyun daha oynanacak ve Masterchef üçüncüsü belli olacak.
 
Masterchef'te neler olacak? :
 
Cumartesi akşamı kalan 3 yarışmacı ile yarı final oyununu oynacak. 3 etaplı olacak bu yarışlarda sonuncu olan isim Masterchef'i üçüncü olarak tamamlayacak.
 
Pazar günü son 2'ye kalan isimle yine 3 etaplı yarış yapılacak. Bu 3 yarışın galibi Masterchef 2019 Türkiye birincisi olacak.
 
Masterchef ödülü ne kadar? :
 
Masterchef Türkiye'de geçen yıl büyük ödül 100 bin liraydı. 2019 yılı için henüz bir rakam telaffuz edilmiş değil.
 
Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın 100 bin lira alması bekleniyor. Masterchef'te bu sene ödül oyunlarında kazanan isimlere 10 bin lira para verilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.