MasterChef... YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?..

MasterChef... YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?..

MasterChef'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. MasterChef ana kadro yarışmacıları elenmemek ve ana kadroda kalıp yükselmek için elinden geleni yaparken yedek kadrodaki yarışmacılar ise öncelikle ana kadroya girmeyi hedefliyor. Yedek kadronun yarıştığı ilk etapta turu geçen 6 yarışmacı arasından yalnızca bir isim ana kadroya dahil oluyor.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef, bu sezonda da seyirciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Reyting sıralamalarında en üstte yer alan popüler yarışma programı MasterChef'in 4 Eylül akşamında yayınlanan bölümünde, yedek yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kendileriyle yarıştı. İşte detaylar...

MasterChef'te rekabet sürüyor. Ana kadro yarışmacıları takım olarak birbirlerine yenilmemek, ardından dokunulmazlığı alıp haftayı garantilemek için ter dökerken, yedek kadro ise ana kadroya dahil olmayı hedefliyor.

MasterChef'in 4 Eylül yayınlanan yeni bölümünde tabağı ile bir üst kadroya geçen yarışmacılar Rabia Nur, Samet Hakyemez, Melis Di Gennaro, Araz Aknam, Azize Polat ve Pelin Zaman oldu.

Üst turda şefler yarışmacılardan, tarçın kullanarak tabak hazırlamalarını istedi. Kullanım açısından riskli olan ve ölçüsüne dikkat edilmesi gereken bir ürün olan tarçını en iyi şekilde kullanan bir yedek kadro yarışmacısı, ana kadroya geçiş yaptı.

Gecenin en zayıf tabağı Samet'in olurken son ikiye kalan isimler ise Rabia ve Azize oldu. MasterChef'in ana kadrosuna giren yarışmacı ise Azize Polat oldu.

"ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARDI"

Azize Polat'ın MasterChef ana kadroya seçilmesine ilişkin açıklama yapan Somer Şef, Azize ile son ikiye kalan Rabia'ya Azize'nin şapkadan tavşan çıkardığını ve tabağının çok iyi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.