Masumlar Apartmanı... HAN, İNCİ'YE EVLENME TEKLİF EDER!

Masumlar Apartmanı... HAN, İNCİ'YE EVLENME TEKLİF EDER!

Yeni sezona bomba gibi giren ve yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı”, 6 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de 4. bölümüyle ekranlara geliyor.

Çarpıcı hikayesi ile yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenir olan “Masumlar Apartmanı”nın 4. bölümünde neler olacak:

Han ortalığın hiçbir şekilde durulmayacağını anlayınca İnci’yi kaybetmemek için cesur bir adım atar ve ona evlenme teklifi eder.

İnci teklifin şokuyla kalakalmıştır. İnci’nin karar vermesini sağlayan, çok eskiden annesi Ela tarafından yazılmış bir mektup olur.

İnci bir kararın eşiğindeyken, Masumlar Apartmanı’nın girişinde Safiye onu beklemektedir. Üstelik onun hakkında yeni şeyler öğrenmiştir…

Han’ın kardeşi Gülben, dış dünyaya açılmak için adım atmaya hazırlanır ancak yılların kafes hayatını aşmak kolay olmayacaktır.

Safiye’yse hem İnci’nin gelişine hem Gülben’in hayallerine karşı kendi dünyasını korumak için kılıcına sarılmıştır.

Bu dünyaya kimse girmeyecek, bu dünyadan kimse çıkmayacaktır. Eve gelen sağlık görevlileri dahil..

Birbirinden başarılı oyuncu kadrosunun performansı ve güçlü senaryosu ile çok konuşulan dizinin başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.