Matthew McConaughey... OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU İSTANBUL'DA ORTAYA ÇIKTI!..

Matthew McConaughey... OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU İSTANBUL'DA ORTAYA ÇIKTI!..

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü Amerikalı aktör Matthew McConaughey'in İstanbul'da olduğu ortaya çıktı

Türkiye 2018 yılında 40 milyon yabancı ziyaretçi ağırlarken, dünyaca ünlü isimler de Türkiye'de tatil yapmayı tercih ediyor. O isimlerden biri de oyuncu Matthew McConaughey oldu. 'Dallas Buyers Club' filmindeki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ının sahibi olan 49 yaşındaki Teksas doğumlu aktör; eşi, çocukları ve ailesi ile İstanbul'da tatil yaptı. 

Gişede 665 milyon dolarlık hasılat yapan 'En iyi görsel efektler' ödülünün sahibi olan ‘Yıldızlararası’ filminde de oynayan McConaughey, ailesi ile İstanbul'u gezdiren isim tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç oldu. Instagram adresinden aktörün İstanbul tatilini anlatan Tonguç, "Eşi, çocukları ve annesi ile birlikte geldi İstanbul’a; az vakitte çok yer gezdik. Kapalıçarşı ve Mısır Çarşısı’ndan alışveriş yaptılar. En etkilendiği yer Boğaz oldu.Mutlaka tekrar geleceğim dedi; sadece İstanbul’u değil Bodrum, Kapadokya ve Efes’i de mutlaka görmek istiyor. Ayrıldıktan sonra bu videoyu kaydedip yollamış bana. Bir de Aynı zamanda bilgesin!"ifadelerini kullandı. 

"BU ŞEHRİN BÜYÜSÜNE KAPILMADAN GİDEN YOK"
Tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, Instagram hesabından "Geçtiğimiz aylarda bir başka Oscar’lı aktör Christopher Walken İstanbul’u benimle keşfetmeye gelmişti" dedi ve ekledi: İstanbul dünyanın en güzel şehri. Kevin Spacey, Billy Crystal, Robert Redford sadece birkaçı. Bu şehrin büyüsüne kapılmadan, “iyi ki gelmişim' demeden giden yoktu." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.