Mauro Icardi... EŞİNİN LÖSEMİYE YAKALANDIĞI İDDİA EDİLİYOR!

Mauro Icardi... EŞİNİN LÖSEMİYE YAKALANDIĞI İDDİA EDİLİYOR!

Galatasaray taraftarının sabırsızlıkla beklediği Mauro Icardi'nin transferi, eşi Wanda Nara'nın yaşadığı sağlık problemi nedeniyle ertelendi.

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve omuriliğinden parça alınarak teste gönderilen 36 yaşındaki Nara için Arjantin basını, lösemiye yakalandığını yazmıştı.

Galatasaray cephesi de gelişmeleri yakından takip ederken, test sonucuna göre Wanda Nara'nın tedavi programının belirleneceği kaydedildi.

LÖSEMİ İDDİASI KORKUTTU

2a219500d3d14f83976eedb3c8a6601b

Wanda Nara'nın sağlık durumu; hayranlarını endişelendirirken, Arjantinli ünlü gazeteci Jorge Lanata'dan korku verici bir iddia geldi. Jorge Lanata, Wanda Nara'nın lösemi olduğunu öne sürdü.

"KEMİK İLİĞİ BİYOPSİSİ YAPILACAK"

Radio Mitre'ye açıklamalarda bulunan Lanata, "Wanda Nara'nın sağlığıyla ilgili ciddi bir sorun var. Birçok insan, hastalığını biliyor ve kimse bunu ona söylemiyor. Bir gazeteci olarak olanı biteni sizlere anlatacağım.

İkisi Wanda Nara'ya çok yakın, biri hastaneye yakın üç farklı kaynakla konuştum. Çarşamba gecesi şiddetli karın ağrısıyla Los Arcos'a kaldırıldı.

Kan testleri çok yüksek oranda beyaz kan hücrelerine sahip olduğunu gösteriyordu ki bu da hematolojik bir hastalığa işaret ediyor.

Ayrıca dalağı şişmiş durumda. Bu teşhisin neticelendirilmesi adına kemik iliği biyopsisi yapacaklar" ifadelerini kullandı.

Jorge Lanata'nın yaptığı açıklamalar; Arjantin'de oldukça konuşulurken, Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın sevenleri Lanata'ya büyük tepki gösterdi.

Aire Digital'de yer alan habere göre ise Wanda Nara, endişe yaratan iddialar sonrası 17 Temmuz Pazartesi günü durumuna ilişkin bilgilendirmeyi Telefe'de Veronica Lozano'nun programına katılarak yapacak.

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

TÜRKİYE'DE TEDAVİ OLABİLİR

Türkiye'deki sağlık sistemine güvenen Icardi ailesi, İstanbul'da tedavi seçeneğine sıcak bakıyor.

Doktorların belirleyeceği tedaviye göre bir yol haritası çizileceği, ardından Arjantinli yıldızın transferinin duyurulacağı öğrenildi.

TÜRKİYE'DE TEDAVİ OLABİLİR

Arjantin Masterchef programının sunucusu olan eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Mauro Icardi'nin çok endişeli olduğu ve kesin sonuçların çıkmasını beklediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.