Mazhar-Fuat-Özkan... 19 MAYIS KONSERİNDE COŞKU DOLU GECE...

Mazhar-Fuat-Özkan... 19 MAYIS KONSERİNDE COŞKU DOLU GECE...

7’den 70’e herkesin büyük bir keyif ve hayranlıkla dinlediği Türk müziğinin efsanevi grubu Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz konserde sahne aldı.

Üsküdar Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı MFÖ konseriyle kutladı

Üsküdar Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbullular’a coşku dolu bir akşam yaşattı. 7’den 70’e herkesin büyük bir keyif ve hayranlıkla dinlediği Türk müziğinin efsanevi grubu Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz konserde sahne aldı.

Unutulmaz şarkıların seslendirildiği gece için İstanbullular Harem Otogarı’nda aktı. Üsküdar İskele Meydanı’nın yanı sıra Eminönü ve Beşiktaş İskelesi’nden de özel ücretsiz seferlerin düzenlendiği konser, halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. Konserde, tüm zamanlara damgasını vurmuş MFÖ şarkıları herkese müzik dolu bir gece yaşattı.

DJ Hopdedik Ayhan’ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte, MFÖ öncesinde 2016 Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışması şampiyonu Grup Misafir sahne aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.