MEDİKAL ESTETİK`TE BAŞARILARLA DOLU 10 YIL!

MEDİKAL ESTETİK`TE BAŞARILARLA DOLU 10 YIL!

Nişantaşı`nın en ünlü ve en eski medikal estetik merkezi Bliss Özel Maçka Polikliniği, sıcak ve samimi bir ev sahipliğiyle 10. yılını kutladı.

Organizasyon, cemiyet ve basın dünyasından yoğun ilgi gördü. Bliss?in 10. Yıl Kutlamasına sanatçı Burcu Güneş Tuğba Özerk, Hande Kazanova gibi birçok ünlü isim katıldı.

Nişantaşı?nın en ünlü ve en eski medikal estetik merkezi Bliss Özel Maçka Polikliniği, sağlık ve güzelliği benimseyen vizyonuyla çıktığı yolda 10. yılını cemiyet ve sanat hayatından dostlarıyla bir araya gelerek samimi ve sıcak bir atmosferde kutladı.

10 Aralık Çarşamba günü Nişantaşı?nda bulunan Bliss Maçka Polikliniğibirbirinden değerli konukları ağırladı.

Organizasyona;sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden şarkıcı Burcu Güneş, Tuğba Özerk, Manken Elif Ece Uzun, ünlü Oyuncu ve Sunucu, Astrolog Hande Kazanova, Damat Tween Sahibi Süleyman Orakçıoğlu, besteci Şebnem Sungur, Mehmet Ali Bal, Yönetmen Murat Uygur, Rossi Barbarossa, Ayşegül Mermer, Ceren Akdağ, Demet Karal ve Ezo katılanlar arasındaydı.

Profesyonellikte 10. Yıl

Etik ve estetik duruşundan ödün vermeyen geçen yıllar içinde ?sağlıklı? estetik alanında gerçekleşen en son tıbbi gelişmeleri yakında takip ederek hizmet vermeyi amaçlayan Bliss Maçka Polikliniği?ninsahibi Medikal Estetik Hekimi Dr. Enis Keskin, 10. yıl pastasını, Bliss ile yolu kesişen davetlilerle beraber kesti. Dr. Keskin, '?Bu özel günümüzüsiz kıymetli dostlarımızla paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyorum?? diyerek gelen davetlilere teşekkür etti.

Ayrıca kutlamada dünyaca ünlü top modellerin Makyözü Ellis Faas markasının ürünlerinin de artık Bliss bünyesinde olduğu duyuruldu.

Medikal Estetik alanında ?sağlıklı güzelleşme? konusunda taviz vermeden geçen 10 yılı geride bırakan Bliss Maçka Polikliniği, keyifli dakikalara ev sahipliği yaparak, gece sonunda davetlilere verilen küçük hediyelerle geceyi noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.