Meghan Markle - Prens Harry...YAŞADIKLARI MALİKANE GÖRÜNTÜLENDİ!

Meghan Markle - Prens Harry...YAŞADIKLARI MALİKANE GÖRÜNTÜLENDİ!

ABD’de yaşamaya başlayan Meghan Markle ve eşi Prens Harry’nin, Kaliforniya eyaletinde bulunan ABD’li oyuncu Tyler Perry’e ait 18 milyon dolar değerindeki malikanede kaldıkları belirtildi. Lüks malikane ise ilk kez görüntülendi.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki tüm görevlerini Mart ayında sonlandıran ve ABD'de yaşamaya başlayan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'nin, Kaliforniya eyaletinde kaldıkları 18 milyon dolar değerindeki malikane ilk kez görüntülendi.

Geçtiğimiz Mart ayında ani bir kararla İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki tüm görevlerini sonlandıran Meghan Markle ve Prens Harry, ABD'de yaşamaya başladı.

SARAY YAVRUSU 

Evlendikten sonra Kensington Sarayı kompleksinde Harry'ye ait küçük mülke taşınan, sonra da Archie dünyaya gelmeden,  Kraliçe'nin düğün hediyesi olan Frogmore Cottage'ı yeniletip kısa bir süre orada kalan çift, Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor.

Çift, şimdilerde Kaliforniya eyaletinde bulunan ABD'li oyuncu Tyler Perry'e ait 18 milyon dolar değerindeki malikanede kalıyor.

8 YATAK ODASI VE 12 ADET BANYO BULUNUYOR

İngiliz basından Daily Mail'in haberine göre, 22 dönüm üzerine kurulu olan Toskana tarzı malikanede 8 yatak odası ve 12 adet banyo bulunuyor.

Çifte evi ayarlayan kişinin Perry'nin yakın arkadaşı ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'in olabileceği belirtiliyor.

Prens Harry ve Markle'ın, mülkü kiralayarak mı yoksa misafir olarak mı kaldıkları ise bilinmiyor. Mülke ait herhangi bir satış kaydı da bulunmuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.