Mehmed: Fetihler Sultanı... DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR!

Mehmed: Fetihler Sultanı... DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR!

TRT 1 ekranlarında bu sezonun en çok merak edilen, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi 26 Mart Salı günü saat 20.00'de 5. bölümüyle ekranlara geliyor.

“Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin 5. bölümünde neler olacak:

Mehmed, düğün gecesi tek hayali ve tek aşkı olan Konstantiniyye’ye tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Zağanos’u kurtarmak için Bizans sarayından beklenmedik bir kişiyle iş birliği yapacaktır.

Yakalanma riskine rağmen Mehmed, Bizans’ın kalbinden Zağanos’u kurtarabilecek mi? Urban’la buluşan Mehmed, kendisiyle dönmesi için Urban’ı ikna edebilecek mi?

Annesinin ölüm haberini alan Mehmed’in dünyası başına yıkılır. Mehmed şimdi ne yapacaktır, bu ölümden babasını mı sorumlu tutacaktır?

Düğün gecesi Mehmed’in Gülşah’ı bırakıp Konstantiniyye’ye gitmesiyle Edirne Sarayı çalkalanır. Kızı Gülşah’ın başına gelenleri öğrenen İbrahim, hesap sormak için Murad’a gider.

Murad, gelini Gülşah’ı babasına mı verecek? Yoksa hanedan töresini mi uygulayacak?

Bu sırada casusları vasıtasıyla şehre sızan Türkleri öğrenen Helena ve Notaras, şehzade Mehmed ve ekibini yakalamak için bir plan yaparlar.

Bütün olanları sonradan öğrenen Konstantinos, annesi Helena’nın yönetimdeki varlığından rahatsız olmaya başlar. Helena ve Notaras Mehmed’i yakalayabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.