Mehmet Ali Erbil... ORGANİK SARAYI'NIN SON BOMBASI!

Mehmet Ali Erbil... ORGANİK SARAYI'NIN SON BOMBASI!

Kozmetik sektöründe bitkisel ürünlerin lideri haline gelen Organik Sarayı yeni bir ilke imza atarak Türkiye'nin en tanınmış şovmenlerinden birisi olan Mehmet Ali Erbil ile anlaştı

%100 bitkisel ürünleriyle tüketicilerin güvenini kazanan Organik Sarayı, Türk halkının sevilen sanatçısı Mehmet Ali Erbil ile anlaşma imzaladı.

Geniş ürün yelpazesi ve sağladıkları satış kolaylığı ile tüketici kitlesini genişleten firma, bu reklam kampanyası ile pazarlama stratejilerine bir yenisini daha ekledi.

Son yıllarda ülkemizin sayılı firması arasına giren Organik Sarayı önceki gün Türkiye'nin ünlü şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil ile anlaştı. 6 aylığına Organik Sarayı'nın ürünlerini ekranlarda farklı skeçler halinde anlatacak olan Mehmet Ali Erbil de bir ilke imza attı. MFÖ Grup Bünyesi'nde bulunan Organik Sarayı'nın Florya'daki merkez ofisinde gerçekleşen imza töreninde firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk ve Mehmet Ali Erbil hazır bulundu.

Muharrem Acartürk; Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

İmza töreninde bir açıklama yapan MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, ürettikleri bitkisel ürünler sayesinde halkın güvenini kazandıklarını ve bu güvenle birlikte markalaştıklarını söyledi. Bu markalaşma sürecinin kendilerine halka hizmet yükümlülüğü getirdiğini belirten Acartürk, bu sebepten dolayı Organik Sarayı ürünlerinin tanıtımı için halkın güvendiği ve sevdiği bir isim olan Mehmet Ali Erbil'le anlaştıklarını söyledi. 15 dakikalık skeçler hazırlayacaklarını söyleyen Muharrem Acartürk, "Yaklaşık iki yıl önce girdiğimiz bu sektörde firmamızı en doğru ve kaliteli ürünlerle belli bir yere taşıdık. Ürünlerimizin kaliteli ve müşteri memnuniyetinin çok olmasından dolayı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu yüzden halkımıza doğal ürünleri tanıtmanın en iyi yolu onları en doğal şekilde anlatmaktır, bu yüzden ürün tanıtımları için halkımızın keyifle izleyebileceği skeçler hazırlamayı tercih ettik. Kurum olarak bu reklamlarla birlikte bitkisel ürünlerimizi daha iyi tanıtarak, insanların bitkilerden faydalanış şekline işlev kazandırmak istiyoruz" dedi.

Acartürk, hazırlayacakları reklam kampanyası için Mehmet Ali Erbil ile çalışmaktan onur duyacaklarını ve Mehmet Ali Erbil'in Türk halkının gönlünü fethetmiş eşsiz bir sanatçı olduğunu söyledi. Yapılan bu çalışma ile birlikte halkın güvenini perçinlemiş olacaklarını belirten Acartürk, Organik Sarayı ürünlerini tanıtan ünlü sunucu Çiğdem Tunç'un, ürünleri kullandıktan sonra kendi isteğiyle tanıtıma başladığını ve bu durumun da kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

"Çok özel ve önemli bir çalışma olacak"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ise; Organik Sarayı gibi bir markanın tanıtımlarında yer almanın onur verici olduğunu belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk'ün kendisinin yakın dostu olduğunu ve ürünlerinin kalitesini bildiği için destek olmak istediğini söyledi. Organik Sarayı ile yapacakları "Doğrudan Satış" filmlerinin çok özel ve önemli çalışma olacağını söyleyen Erbil; "Biz bu tanıtımları yaparken aynı zamanda halkı bilinçlendirmek ve bitkisel ürünlerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz, yapacağımız tanıtımlar skeç tadında olacak ve halkımızı hem güldürecek hem düşündürecek" dedi?.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.