Mehmet Aydın... BAŞARILI SUNUCUDAN ŞİMDİ DE RADYO PROGRAMI'' TERS PİRAMİT''

Mehmet Aydın... BAŞARILI SUNUCUDAN ŞİMDİ DE RADYO PROGRAMI'' TERS PİRAMİT''

Kanaltürk televizyonunda yıllardır başarıyla yürüttüğü `'Neşter'' programının ardından ünlü sunucu Mehmet Aydın Şimdi de Kanaltürk Radyo'dan dinleyenleriyle buluşacak?

Mehmet Aydın Hafta içi her gün saat 19:00'da 92.9 Radyo Kanaltürk'de ''Ters Piramit'' adlı radyo programıyla halkın nabzını tutacak.

Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmelerin aktarılacağı aynı zamanda da sanat,siyaset ve iş dünyasının ünlü simaları konuk olarak katılacağı programın en büyük özelliği ise Kanaltürk ekranlarındaki Neşter programı gibi halkın mağduriyet yaşadığı tüm konuların masaya yatırılması olacak.

Program sunucusu Mehmet Aydın programı için '' Ters Piramit, Ekranlarda sunduğumuz Neşter programının radyodaki versiyonu olacak. Kısacası programımız halkın mağduriyet yaşadığı tüm konulara çare olmaya çalışacak'' dedi.

Radyo Kanaltürk direktörü İrfan Şahin de '' Radyo Kanallarında böylesi haber araştırma programlarının eksikliğini hissediyorduk.O sebeple bu proje bizleri heyecanlandırdı. Bu anlamda Ters Piramit Halkın Sesi olacak'' dedi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum