Mehmet Erdem... YENİ ALBÜMÜN İLK RADYO PROGRAMı!

Mehmet Erdem... YENİ ALBÜMÜN İLK RADYO PROGRAMı!

Yeni albümü `Hiç Konuşmadan` ile Türkiye radyolarında ilk kez Best Fm`de Yasemin Şefik`in konuğu olan Mehmet Erdem samimi açıklamalarda bulundu.

AHMET KAYA'NIN EŞİ BEĞENMESEYDİ 'KUM GİBİ' Yİ ALBÜME KOYMAZDIM

Albümde yer alan Ahmet Kaya ?Kum Gibi? şarkısını nasıl aldığını soran ünlü radyocuya Mehmet Erdem; ?Rahmetli Ahmet Abiyle tanışırdım eşi Gülten Abla'yı da tanıyorum.

Şarkıyı teknik olarak almıyorsunuz. Gönül olarak alıyorsunuz. Bu gönül işi. Eğer ?Kum Gibi? şarkısını okuduğumda, Gülten Abla beğenmeseydi albüme koymazdım.?dedi.

SEZEN AKSU İZİN VERDİKÇE KENARDA KIYIDA HİT ÇIKARIYORUZ!

Yasemin Şefik'in ? Başka işleri, şarkıları kıskanıyor musun?? sorusuna karşılık olarak; Mehmet Erdem; ?Sezen Aksu'ya bakıyorsun 400-500 tane hit şarkısı var. Ben bugüne kadar beste yaptım diye düşünüyorum. Kenarda kıyıda kalmışlarla bizde hit oluyoruz. Amacım evde yalnız kaldım bir Mehmet'i açıp dinleyelim desimler istiyorum.?

ŞARKILAR EN İYİ ARABALARDA ANLAŞILIYOR!

Mehmet Erdem albüm hazırlıkları bitince hemen şarkılarını en iyi ses sistemlerinden,en kötü ses sistemlerine kadar dinliyor.

Sanatçı; ?Şarkıları en iyi duyduğumuz yer arabalar, bir şarkıyı arabanın ses sisteminde anlıyorsunuz. Bir de en kötü ses sistemi olacak ki daha iyi anlayalım.?

HİÇ KONUŞMADAN İNDİR DİYOR İNTERNETTE

İnternet korsancılığının gerçek müzik severler olmadığını anlatan Mehmet Erdem ?Google'da Mehmet Erdem yaz hemen karşında Hiç Konuşmadan albümünü indir? yazıyor. ?Ben daha ne diyeyim.?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.